barwena1977 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wypatrzyłem dla swej ukochanej małżonki autko w Puławach, mając na uwadze wcześniejsze doświadczenia związane z dalszymi podróżami po zakupy motoryzacyjne, chciałbym się zapytać czy znalazłaby się jakaś dobra duszyczka, która by mi te autko sprawdziła? Oczywiście, jeżeli zajdzie potrzeba koszty zwrócę. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 https://www.autotesto.pl/rodzaje-raportow/ Szybko i kompetentnie. W ostatnim czasie korzystałem kilka razy i przy zakupie kolejnego auta bez wahania skorzystam ponownie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jest to jakaś opcja. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Kolego wbij na priv i daj linki do ogloszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Kolego wbij na priv i daj linki do ogloszeń.Napisałem [emoji3]. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi