Guzu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Witam Być może jest wątek o tym modelu, ale niestety nie znalazłem. Korzystając z oferty na plat zanabylem ryoge 1016hl z przeznaczeniem na rzucanie w szczupaki przynętami 25-90(100) g.Także liczę na wygodę, komfort i długą współpracę. Chyba że ten Mikromodul,którego niektórzy się bali w wątku o nowościach, już komuś multika takiego zabił ? Będę wdzięczny za komentarze użytkowników tych czarnych ryog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Może nie dokładnie o to Ci chodziło, ale ... jerkbait.pl-daiwa-ryoga-1016hl-vs-shimano-calcutta-conquest-101dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam, Sam sie nad nia zastanawialem ale po obejrzeniu tego filmu mam watpliwosci => https://www.youtube.com/watch?v=dAr4F7VR7kYPoki co zostaje przy swojej srebrnej 1016hl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Też kupiłem tą nową czarną ryoge 1520HL. U mnie ma pracować na ciężko do 100gr, mam nadzieję że te mikroząbki nie odpadną po sezonie Okuma VS 200 była moim pierwszym multikiem i w niej przy zacięciu zaczepu strzeliło około 10-15zębów zbliżonych wielkościowo do tych w nowych konstrukcjach shimano i współczesnej ryogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Daniel, no nie mogłem się powstrzymać....w sumie dobrze, że to tylko Ryoga ...a nie Czarny Olek Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Troszkę tunningu Ryoga 1520L Crazy Cranker z korbą Japan Dress/115mm/ i gwiazdą SLP Works Edytowane 25 Lutego 2023 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Tą RYOGA to do ilu gram tak szczerze panie Pawle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 150g? Ale niech się Paweł wypowie - jako lepszy praktyk ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Po mojemu 200 spokojnie, jak nie lepiej. Oczywiście gumki a nie sdr-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Będzie do 120g. Grubiej mam CU 301 DSV Zresztą będę w niedzielę na Targach w Poznaniu.Wcześniej/od soboty/ oczywista u Dużego/Wojtusia/ będziem macać Megabassy i mocne trunki Edytowane 25 Lutego 2023 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Po mojemu 200 spokojnie, jak nie lepiej. Oczywiście gumki a nie sdr-a Mam nadzieje że się zobaczymy I nie 200ml tylko lepiej Edytowane 25 Lutego 2023 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 150g?Ale niech się Paweł wypowie - jako lepszy praktyk Mariusz Ty się lepiej na Żarnowiec przygotuj.Bo w tym roku Rekord Polski pyknie/w zębatym/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi