domeldoom Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Hej skoro można o wszystkim: Czy 75PLN = 80PLN? pzdrtomekp.s proszę o odpowiedzi twierdzące, czyli: TAK lub NIE... Edytowane 5 Czerwca 2019 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 75 =/= 80, lub inaczej 75<80 Twierdzaco: nie Moze cos wiecej? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Tak, to się nazywa inflacja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 https://www.sadistic.pl/matematyka-krolowa-nauk-vt495461.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ale że o co w temacie chodzi? Coś jeszcze ciekawszego w naszym systemie edukacji planują spsocić? Któryś polityk się popisał? Czy jakaś draka na jerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 tu jest wytłumaczenie ... Postępy edukacji w Polsce: Zadanie z matematyki - rok 1950: Drwal sprzedał drewno za 100zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal? Zadanie z matematyki - rok 1980: Drwal sprzedał drewno za 100zł .Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty czyli 80zł. Ile zarobił drwal ? Zadanie z matematyki - rok 2000: Drwal sprzedał drewno za 100zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty czyli 80zł. Drwal zarobił 20zł. Zakreśl liczbę 20zł. Zadanie z matematyki - rok 2013: Drwal sprzedał drewno za 100zł. Pokoloruj drwala. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 A ja troche po ksiegowemu to potraktuje . A ile ma być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 "Czy 75PLN = 80PLN?" 75PLN nigdy nie będzie równe 80PLN z matematycznego i logicznego punktu widzenia. Natomiast towar warty 80 zł. dla sprzedającego może być wart dla kupującego 75 zł. Temat zastępczy ( w zastępstwie czego ?), aż mi głupio, że się dałem wkręcić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) A ja troche po ksiegowemu to potraktuje . A ile ma być?po księgowemu to ma się zgadzać dwa miejsca po przecinku .. i zaokrąglamy w dobrą stronę. A propos dobrych stron :https://www.youtube.com/watch?v=5iB2C8D5ezE Edytowane 5 Czerwca 2019 przez bogdans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ja bym odpowiedzi szukał tutaj: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 NieTomek nie sprawdzaj nas dłużej - rozwiń temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi