admin Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Cześć,Zauważyłem przy niektórych nickach, że macie napisane jerkteam. Mogę wiedzieć z czym to jest związane? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nieskromnie odpowiem Remku na Twoje pytanie jerkteam to nikt inny jak ja i Zamker. Myśleliśmy długo o nazwie marki naszych woblerowych dokonań . Jerkteam wydało nam się najciekawszą opcją, ponieważ najbardziej odpowiada naszym zamierzeniom produkcyjnym. A co najważniejsze, nam się bardzo podoba . W związku z tym, aby w pewien sposób zarezerwować tę nazwę, zaczęliśmy nasz duet również tak nazywać. Może w przyszłości owa grupa będzie się rozrastać .Pozdrawiam i pozostawiam się do dyspozycji właściciela i admina strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No to fajnie się nazwaliście! Gratuluję i życzę sukcesów. A jak spotkamy się w Olsztynie to poważnie porozmawiamy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 W spotkanie i rozmowę nie wątpię, ale piwo będzie obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 A jak spotkamy się w Olsztynie to poważnie porozmawiamy pozdrawiam Remek Zacząłem już szukać dawcy wątroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 A jak spotkamy się w Olsztynie to poważnie porozmawiamy pozdrawiam Remek Zacząłem już szukać dawcy wątroby. jeśli chodzi o to to ja jestem cienki w te klocki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 jeśli chodzi o to to ja jestem cienki w te klocki PozdrawiamRemek Trening czyni mistrza !!!!! Posiedzisz u nas z tydzień to nie bedzie na Ciebie mocnego A tak na poważnie to i ja nie jestem jakimś orłem w te klocki pozdrawiam zamker. ps.@Sławek to ma głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Spokojnie to będzie spotkanie towarzyskie a nie zawody ani tym bardziej jakiś puchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A tak na poważnie to i ja nie jestem jakimś orłem w te klocki ...dobra, dobra już nie bądźcie tacy skromni... i tak wszyscy wiedzą, że te klocki są dla dużych dzieci pozdrawiam maxtip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Jerkteam, szykować się bo już niedługo nadjeżdżamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Trenuję codziennie - będziemy gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Trenuję codziennie - będziemy gotowi Zakończ już te treningi bo nie można się dogadać z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 @Jerkteam,szykować się bo już niedługo nadjeżdżamy Właśnie się naszykowałem. Kostka wyglądem przypomina piłkę lekarską i nie kolorem a wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 oj to źle pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wręcz tragicznie Na spotkanie przybędę ale na buszowanie po rzeczce nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi