Skocz do zawartości

Kołowrotek Shimano STELLA 2500 FE

wsw1515

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę kupić nowy Kołowrotek Shimano STELLA 2500FE za 2000zł czy to dobra cena?A mo?źe za ta cenę kupie lepszy młynek do lekiego i średniego spina na odrze?

Hej,

Cena normalna, http://www.ravenfishing.pl/pl/products/kolowrotki/2920_kolow rotki_przedni_hamulec/shimano/stella_fe/

Nie znam Odry ale łowię trochę na Narwi i moim zdaniem na du?źej rzece o sporym uciągu to zbyt delikatny kołowrotek, zwłaszcza do średniego spinningu. Ja do czegoś takiego kupiłem Daiwę w rozmiarze 2500. Tak mi doradzili tutaj ludzie z du?źym doświadczeniem i ju?ź wiem, ?źe mieli rację. Poza tym: coś lepszego od Stelli? :mellow:

pzdr

a jaka masz ta daiwe?jaki model? i jeszcze jedno moze tą Stell w rozmiarze 4000 by była lepsza ni?ź 2500

Ja mam Tournamenta 2500 ZiT. Mam te?ź Stellę FW 2500 i wiem, ?źe w du?źą rzekę ze średnim spinningiem z nią nie p?łjdę, nie chcę jej zamęczyć.

Co do lepszości Stelli 4000 - poczytaj sobie r?ł?źne archiwalne wątki na forum (jest sporo) dotyczące sprawy jaki kołowrotek do czego bo to ogromny temat czyli nie takie oczywiste jak się wydaje. Fizyczne rozmiar?łwki Shimano i Daiwy oraz ich moce nie są kompatybilne czyli trudno wprost por?łwnywać. Do tego dochodzą kwestie typu stare modele vs nowe i szereg innych. Nie czuję się na siłach doradzać dalej bo spinningowy ?ź?łłtodziub jeszcze jestem :lol: .

pzdr

PS. Jak będziesz miał dalsze wątpliwości męcz tych Koleg?łw z powy?źszych post?łw, kt?łrzy odpisali w międzyczasie - wiedzą co m?łwią.

Poza tym: coś lepszego od Stelli? :mellow:

No jak Pan tak m?łwisz, to mogę Panu od reki odesłać jaką stelkę w zamian za tego klamota kt?łry do mnie jedzie... <_<

Mr. Zorro, Tobie Daiwa powinna jakiś chlebowy order dać!

Skromnie proszę o odpowiedź na m?łj priv.

pzdr, R

ok kupie tą stelle 4000fe,tylko powiesz mi gdzie ją mogę dostać w miar dobrej cenie?bo 2500 fe miałem od znajomego kupić.I jakie oznaczenie ma płytka szpula bo tak mi jest chyba potrzebna?

http://www.ravenfishing.pl/pl/product/kolowrotki/2920_kolowr otki_przedni_hamulec/shimano/stella_fe/stl4000sfe/

Zapytaj tu.