Flyman Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Mam takie pytanko. Czy wchodząc pierwszy raz na jakiś temat mogę jakoś przejść do ostatniej strony? Czy muszę klikać kilkadziesiąt razy żeby tam się znaleźć? Przeglądam wieści z wód i nie mam ochoty zaczynać np. Od 2012 roku. Rafał Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Flyman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polny Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 W adresie strony masz numer strony. Możesz ręcznie wpisać np 100 str dalej lub kliknij sobie wersje forum na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxtip Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 ... tam po prawej stronie masz taki mały kwadracik ze strzałeczkami... kliknij na nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 spójrz tu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Flyman
Mam takie pytanko. Czy wchodząc pierwszy raz na jakiś temat mogę jakoś przejść do ostatniej strony? Czy muszę klikać kilkadziesiąt razy żeby tam się znaleźć? Przeglądam wieści z wód i nie mam ochoty zaczynać np. Od 2012 roku. Rafał
Edytowane przez FlymanOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi