LordG Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Czy ktoś z forum może polecić mi drukarkę atramentowa do której dostępne są tanie zamienniki tuszu? Chciałbym nabyć coś niedrogiego i już sprawdzonego do drukowania w kolorze i czarno biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Brother DCP-J105 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Brother DCP-J105Jak wyżej. Śmiesznie tanie drukowanie. Mam kilka lat wersję z WiFi i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ogolnie brothery spoko o ile co jakis czas przedrukujesz cos aby nie zaschla glowica. Moze jakosc kolorow nie za ciekawa ale bardzo ekonomiczne. Ewentualnie przy wiekszych wydrukach epsony z cisem. Jesli zas kolor nie potrzebny tylko i wylacznie laser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Z tym drukowaniem co jakiś czas żeby głowice nie zaschły to nie tylko w brotherach, ale chyba we wszystkich atramentówkach. Ja polecam Epsony z serii L. I nie bawienie się w jakieś zamienniki tuszów. Bo drukowanie na oryginalnych tuszach jest tak śmiesznie tanie, że po prostu nie warto lać zamienników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Brother o ile stoi podłączony do prądu, to sam sobie co jakiś czas przedmuchuje głowice jeśli nie drukujemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Tak o tym w brotherach trzeba pamietac. Moze byc na off ale kabel musi byc wpiety. Ale niestety i to nieraz nie pomaga. Takich zaschnietych na amen to mam chyba z 50. Ps. Zajmuje sie serwisem tego typu sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Brother DCP-J105 mam i ja , polecam. Tusze starczają na długo i są tanie. HP przerobiłem parę ale pożerają tusze i nie lubią długo stać bez używania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Z tym drukowaniem co jakiś czas żeby głowice nie zaschły to nie tylko w brotherach, ale chyba we wszystkich atramentówkach. Ja polecam Epsony z serii L. I nie bawienie się w jakieś zamienniki tuszów. Bo drukowanie na oryginalnych tuszach jest tak śmiesznie tanie, że po prostu nie warto lać zamienników.Mam Epsona L3060. Tusze są śmiesznie tanie, drukarka zaś - nie bardzo W sumie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Coś się zmieniło w temacie ? Czy kupować DCP-J105 od brothera ? Swoją drogą te drukarki zyskują na wartości zamiast tanieć Przydałby się automatyczny duplex, ale budżet tylko do 6 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi