spinerman Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 http://allegro.pl/5-razy-rapala-la-la-la-la-i2224066805.html Ciekawe co na to Normark ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No ładny kant, można zgłosić do Allegro że opis i zdjęcia wprowadza użytkownika w błąd - niezgodność opisu i zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Klient już nie pierwszy raz wystawia ten badziew w pudełkach Rapali. Komentarze ma pozytywne bo nabierają się na to młodzi, nie znający tematu wędkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Juz jakis czas temu tez bylo sporo takich rapalek na allegro,ale widze moze teraz tez jaka nowa dostawa z chin statkiem przyplynela---ciekawe tylko skad biora te pudeleczka,bo zdaje sie ze orginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Rano jak zobaczyłem aukcję poprosiłem Pana 2cycki o dokładne fotki sterów zobaczymy czy wyśle zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A śmieszne jest to, że na pozostałych jego aukcjach jest całkiem przyzwoity sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A śmieszne jest to, że na pozostałych jego aukcjach jest całkiem przyzwoity sprzęt Wlasnie widac ze chlop pewnie conieco zna sie na rzeczy skoro sprzedaje sporo tego sprzetu i jak kolega zauwazyl calkiem przyzwoitego-wiec poco mydlic oczy takim opisem aukcji z ta chinszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Pewnie liczy na to, że trafi jakiegoś jelenia chociaż zmienił w aukcji na licytację od 1zł a rano było jeszcze 50,- jak do niego pisałem Pamiętam, że kilka lat wstecz jak nie miałem większego pojęcia o woblerach a na Allegro były podobne Rapale napaliłem się na ich zakup ale w trakcie trwania aukcji dostałem e-mail od jednego z użytkowników, żebym odpuścił, bo to podróby i niewiele mają wspólnego z oryginalną Rapalą. Teraz po udoskonaleniach allegro z nickami itd. raczej ciężko jest komuś pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ...Teraz po udoskonaleniach allegro z nickami itd. raczej ciężko jest komuś pomóc... Bo allegro ciągnie kasę ze sprzedaży tzn. od sprzedających, a kupujący, niech się sami martwią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Pewnie liczy na to, że trafi jakiegoś jelenia chociaż zmienił w aukcji na licytację od 1zł a rano było jeszcze 50,- jak do niego pisałem Pamiętam, że kilka lat wstecz jak nie miałem większego pojęcia o woblerach a na Allegro były podobne Rapale napaliłem się na ich zakup ale w trakcie trwania aukcji dostałem e-mail od jednego z użytkowników, żebym odpuścił, bo to podróby i niewiele mają wspólnego z oryginalną Rapalą. Teraz po udoskonaleniach allegro z nickami itd. raczej ciężko jest komuś pomóc... Miałem identyczną sytuację A teraz zawsze jak widzę taką aukcję to zgłaszam do allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A zobaczcie jak sobie nawzajem z innymi kolegami nabijają pozytywne komentarze. Klasyka gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Sam tytuł aukcji świadczy ,że gość jak to pisał to był raczej po paru buchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jeden set takich można nabyć na jebaju, za $2-3 (przesyłka free). Wysyłka bezpośrednio z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Miałem taką samą wpadkę.Wobki z tamtej aukcji posłużyły mi jako wisiorki do kluczy po odpięciu kotwic i kółeczek łącznikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi