Vin_Cok Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Panowie... Początkujący, pytanie o muchy tubowe - jakie polecacie haczyki, kotwiczki? Chciałbym się ukierunkować na jedną firmę, nie skakać to tu, to tam... Pomożecie? Chodzą za mną te firmy... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) najlepszy moim zdaniem obecnie na rynku system do much tubowych: https://www.caddisflyshop.com/protuflytusy.html haki to jak juz wolisz. ten partrige to do wiazania much na nim, nie do zbrojenia tub.osobiscie polecam do tub haki pojedyncze. sam lubie te: https://www.ownerhooks.com/product/barbless-no-escape/ Edytowane 10 Czerwca 2019 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin_Cok Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 profesjonalnie... zakupy u nich? gdzieś bliżej nas przedstawicielstwa nie mają? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Vin_Co - brzmisz jakoś znajomo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 na pewno jest cos w europie.google pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin_Cok Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 na pewno jest cos w europie.google pomozedzięki serdeczne, działamy... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin_Cok Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Wstępnie parę tubowych zamówionych Pierwsze testy, z głowicą skagit, ciężkim tipem i rozbiegówką przeprowadzone Ale, jak to się robi, cytuję: "Haczyk pojedynczy lub podwójny ustawiony grotem ( grotami) do góry) powoduje też, ze muszka będzie dużo mniej podatna na zaczepy". Poratujcie [emoji120] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 normalnie się robi Haczyk po przywiązaniu wtykasz w rurkę "do góry nogami" czyli ostrzem/ostrzami w stronę skrzydełka.mucha pływa do góry hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin_Cok Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 [emoji15][emoji15][emoji15] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vin_Cok Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Ok, dzięki A jak to jest jak niektórzy piszą, że zabezpieczają rurkę, że gdy mają zaczep to haczyk zostajew wodzie - gdzieś tam - a oni tą rurkę (muchę) wyciągają? I czy ma to sens? [emoji120] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi