Harjer Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) WitamMyślę, że nie tylko ja borykałem się z problemem tego, że w kijku castingowym brak jest pazura podtrzymującego, (stabilizującego operowanie kijkiem). Multik ułożony na górze kija robi swoje, jego waga - różna, im lrzejsza tym lepiej, robi swoje. Powstaje przeciwaga, multik ucieka, to na lewo, prawo - przechylając się. Kij nie jest ustabilizowany w trzymaniu przy wyrzutach, holu, ściąganiu przynętyt.By temu przeciwdziałać, postanowiłem dorobić pazur do swojego kijka trollingowego Abu Garcia.Zapraszam do obejrzenia filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=ax_YC1nfj80&feature=youtu.be Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Harjer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zachodzę w głowę, dlaczego podczas montowania pazura miałeś cały czas przykręcony kołowrotek. niewygodne to było, a i ryzykowne - żywica mogła doprowadzić do trwałego przymocowania nie tylko tytułowego pazura Kolejny bardzo fajny filmik. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Spoko Janusz. Kijek złożony, nie chciało mi się deinstalować zestawu Widziałeś, że wszystko miałem pod kontrolą, za wyjątkiem kurzu Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (...) nie chciało mi się deinstalować zestawu (...)Gdybym nie widział, ile czasu, energii i z jaką precyzją wykonałeś ten pazur, powyższe zdanie skwitowałbym "leniuszek". A tak mam dysonans poznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 mnie całe życie uczono że żeby coś dobrze skleić potrzebny jest docisk , a już na pewno drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 mnie całe życie uczono że żeby coś dobrze skleić potrzebny jest docisk , a już na pewno drewno Kolego. Mnie także uczono. Tak banalnych rzeczy jak docisk, nie muszę prezentować.Przykładem tego, że jest to wiadome, jesteś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi