JarekCh Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Proszę o pomoc w użytkowaniu powyższego modelu.W momencie odbezpieczenia górnego zabezpieczenia wypuszczenia sztycy ze śrubą mam bardzo duży problem z wysunięciem takowej.Silnik jest nowy i nie wiem czy jest tam jakaś regulacja ułatwiająca wypuszczenie śruby.Z góry bardzo dziękuję za pomoc. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Musisz dosyć dynamicznie nacisnąć dzwignię. Wtedy siłą rozpędu lekko "wyskoczy" z zaczepu. Jak będziesz naciskał długo i powoli, to jest ciężko. Z tego co wiem, to regulacji nie ma, przynajmniej w mojej nie było. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JarekCh Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 psiknąłem silikonem technicznym i silnik sam wyskakuje jakby był jakiś mechanizm elektryczny:)Dzięki za zainteresowanie tematem. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JarekCh
Proszę o pomoc w użytkowaniu powyższego modelu.
W momencie odbezpieczenia górnego zabezpieczenia wypuszczenia sztycy ze śrubą mam bardzo duży problem z wysunięciem takowej.Silnik jest nowy i nie wiem czy jest tam jakaś regulacja ułatwiająca wypuszczenie śruby.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Jarek
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi