Jack__Daniels Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Marcy$ Chyba nie do końca zrozumiałeś moje intencje, albo te?ź niejasno je wyraziłem.Dla mnie ktoś kto ?źyje wędkarstwem ?źyje ka?źdą jego dziedziną, w tym sprzętowa. Co nie jest jednoznaczne, ?źe będzie u?źywał sprzętu tylko z g?łrnej p?łłki cenowej. Nie mniej jednak będzie widział zasadnicze r?ł?źnice pomiędzy sprzętem.Oczywiście, ?źe mo?źna łowić ryby bambusem i linkę na gwozdek nawijać, ale przyjemniej będzie łowić sprzętem nowocześniejszym... nieprawda?ź? Makamba Ty to jakiś dziwny jesteś, w avatarze Jessicka Alba a Ty o jakiejś Pameli wspominasz . Musisz te?ź mieć strasznie du?źe mieszkanie, ?źeby zmieścić 60 kołowrotk?łw ... potrafisz z pamięci wymienić wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Makamba Ty to jakiś dziwny jesteś, w avatarze Jessicka Alba a Ty o jakiejś Pameli wspominasz . Musisz te?ź mieć strasznie du?źe mieszkanie, ?źeby zmieścić 60 kołowrotk?łw ... potrafisz z pamięci wymienić wszystkie Pamele tylko w niedziele. Kołowrotk?łw z pamięci oczywiście nie wymienię ale mam spisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 ....Mam około 60 kołowrotk?łw.W tym kilka Japan?łw takich jak BB-X,Aspire,Stradic i Stella.....jakbym zliczył wszystkie, od 1974 roku, to i tak bym nie osiągną tej liczby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja powiem tak:Mam około 60 kołowrotk?łw.(...)Jak się zaje?źd?źą to znaczy , ?źe wcale nie takie cudo.M A ile dni ma rok? A ile razy w roku jesteś na rybach?Statystycznie nie jesteś w stanie zajeździć tych kołowrotk?łw, nawet jakby miały plastikowe trybiki i ło?źyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi