Skocz do zawartości
  • 0

Święta, świeta...

mifek

Pytanie

NO nic to Dzięwczęta i chłopcy. Ja się urywam do mojej wioski rodzinnnej, w sieci mnie nie będzie przez 4-5 dni, wiec bądźcie grze(sz)czni i pamiętajcie, że mikołaj ciągle na Was patrzy.

Wszystkiego naj naj najlepszego....

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich Wam osób.

Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem 2007 życzę dużo zdrowia i szczęścia. Pomyślności i spełnienia w domowych przyjemnościach i służbowej codzienności. Wspaniałych wędkarskich przygód i worka wypuszczonych ryb.

• 0

Witam wszystkich,

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo szczęści i radości ze Świąt spędzonych w gronie rodzinnym oraz samych sukcesów i spełnienia wszystkich planów w nadchodzącym Nowym Roku (dotyczących oczywiście życia prywatnego, zawdowego oraz tego wędkarskiego :D )!

oraz oczywiście znajomości tekstu kolęd i dobrego głosu podczas wieczoru wigilijnego

Pozdrawiam,

• 0

Koleżanki i Koledzy zdrowych,wesolych i pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie,spelnienia marzeń i góry prezentów. :D

A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Wam by ten 2007 byl lepszy od tego 2006,obfitowal w nieograniczoną ilość szczęścia i radości {również wędkarskiej},oraz dobrej zabawy sylwestrowej,a dla niektorych szczęśliwców dobrej zabawy nad brzegami trociowo/lososiowych rzek.I abyśmy w Nowym Roku na lamach tego Forum spotykali się w jeszcze większym gronie. :D

• 0

Zdrowych wesołych i spokojnych - a przede wszystkim poswięconych rodzinom świat Bozego Narodzenia. A Nadchodzący Rok niech nie bedzie gorszy od tego mijającego.

A Administratorom i osobom współpracującym satysfakcji i zadowolenia z prowadzenia strony o castingu i nie tylko :D

Artur

• 0

Sławek,

Jeżeli lubisz łowić MORFA FARIO w zimie to tak.

Ja tam wybieram się na nie dopiero wtedy, gdy zobaczę pierwsze muchy(prawdziwe rzecz jasna :mellow: ).

Poza tym- po co morfa fario jak to po prostu pstrąg(dopiero w googlach znalazłem odpowiedż na pytanie co to u licha jest, to MORFA FARIO???????

I jeszcze raz wesołych świąt!!!!!!!!!