mifek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 NO nic to Dzięwczęta i chłopcy. Ja się urywam do mojej wioski rodzinnnej, w sieci mnie nie będzie przez 4-5 dni, wiec bądźcie grze(sz)czni i pamiętajcie, że mikołaj ciągle na Was patrzy. Wszystkiego naj naj najlepszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 @mifekwesolych swiat! i mokrego dyngusa! przy okazji skladam od siebie i oczywscie wszystkich kolegow z jerkbaita.pl swiateczne zyczenia wszystkim uzytkownikomzycze wam zdrowia i spokoju, swietnej zabawy sylwestrowej i do siego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 NIe no Mifku - Mikołaj małą literą..........bez kitu... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja też życzę wszystkim Wesołych Świąt, fajnego sylwestra i WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIEJ trotki czy łososia w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Radosnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wszystkiego Dobrego (w tym wędkarskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja też życzę wszystkim Wesołych Świąt, fajnego sylwestra i WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIEJ trotki czy łososia w Nowym Roku. A może być morfa fario? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja też niebawem wyjeżdżam do rodziny. Pozdrawiam więc wszystkich już teraz i życzę spokojnych Świąt. Bogatego, wędkarskiego Gwiazdora (św. Mikołaja w niektórych regionach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oldzander Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wszystkiego Naj. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich Wam osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem 2007 życzę dużo zdrowia i szczęścia. Pomyślności i spełnienia w domowych przyjemnościach i służbowej codzienności. Wspaniałych wędkarskich przygód i worka wypuszczonych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tarłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam DOBRYCH ŚWIĄT I LEPSZEGO ROKU Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam wszystkich, Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo szczęści i radości ze Świąt spędzonych w gronie rodzinnym oraz samych sukcesów i spełnienia wszystkich planów w nadchodzącym Nowym Roku (dotyczących oczywiście życia prywatnego, zawdowego oraz tego wędkarskiego )! oraz oczywiście znajomości tekstu kolęd i dobrego głosu podczas wieczoru wigilijnego Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodzio Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam!Życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt.Ja po świętach wybieram się na Głowatkę , aby pozbyć się zbędnych kalorii. Mam zamiar pobić swój rekord (oczywiście w połowie Głowacicy)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Koleżanki i Koledzy zdrowych,wesolych i pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie,spelnienia marzeń i góry prezentów. A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Wam by ten 2007 byl lepszy od tego 2006,obfitowal w nieograniczoną ilość szczęścia i radości {również wędkarskiej},oraz dobrej zabawy sylwestrowej,a dla niektorych szczęśliwców dobrej zabawy nad brzegami trociowo/lososiowych rzek.I abyśmy w Nowym Roku na lamach tego Forum spotykali się w jeszcze większym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego rodzinie Jerkbait'a życzy S-klon-owana rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wszystkim jerkbait'owiczom i waszym rodzinom życzęZdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,orazszczęścia, radości i sukcesów w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zdrowych wesołych i spokojnych - a przede wszystkim poswięconych rodzinom świat Bozego Narodzenia. A Nadchodzący Rok niech nie bedzie gorszy od tego mijającego. A Administratorom i osobom współpracującym satysfakcji i zadowolenia z prowadzenia strony o castingu i nie tylko Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wszystkim zarejestrowanym na jerbait.pl i ich bliskim, oraz wszystkim gościom, (którzy już niebawem się zarejestrują ,wszystkiego naj naj w te Święta, a w Nowym Rokudużo Catch-owania i tyle samo Release-owania Życzyhasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wesołych, spokojnych, rodzinnych Świąt, szampańskiej zabawy Sylwestrowej i samych sukcesów (nie tylko wędkarskich) w Nowym 2007 Roku życzą Administratorom i Wszystkim Jerkbaitowcom i ich BliskimKasia i Maciek Korsarzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Cześć,Również dołączam się do życzeń świątecznych. Życzę Wam wszystkie najlepszego, dużo radości i zdrowia. Odpoczywajcie w miłej rodzinnej atmosferze! Wszystkiego dobrego! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Sławek,Jeżeli lubisz łowić MORFA FARIO w zimie to tak.Ja tam wybieram się na nie dopiero wtedy, gdy zobaczę pierwsze muchy(prawdziwe rzecz jasna ).Poza tym- po co morfa fario jak to po prostu pstrąg(dopiero w googlach znalazłem odpowiedż na pytanie co to u licha jest, to MORFA FARIO??????? I jeszcze raz wesołych świąt!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń (nie tylko rybnych) i żebyśmy mieli co wypuszczać w przyszłym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 O ile coś jeszcze będzie pływało w naszych wodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wszystiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, jak najwięcej C&R, bicia własnych rekordów życiowych, wód bez sieci, i aby wasi ( nasi) bliscy byli wyrozumiali dla was, życzą Pablom i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Z okazji Świąt zycze samych dobrych rzeczy. Nie bede wyszczegolnial bo musialbym powtarzac po innych.. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zdrowych, radosnych i wesołych Świąt i spełnienia marzeń nie tylko tych wędkarskich życząMonini i Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
NO nic to Dzięwczęta i chłopcy. Ja się urywam do mojej wioski rodzinnnej, w sieci mnie nie będzie przez 4-5 dni, wiec bądźcie grze(sz)czni i pamiętajcie, że mikołaj ciągle na Was patrzy.
Wszystkiego naj naj najlepszego....
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi