mifek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 NO nic to Dzięwczęta i chłopcy. Ja się urywam do mojej wioski rodzinnnej, w sieci mnie nie będzie przez 4-5 dni, wiec bądźcie grze(sz)czni i pamiętajcie, że mikołaj ciągle na Was patrzy. Wszystkiego naj naj najlepszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJlepszego.Zyczy Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wesołych i radosnych Świąt, a w Nowym Roku samych sukcesów.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HILO Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 SPOKOJNYCH ŚWIĄT i DOSIEGO ROKU 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zdrowych,spokojnych,ciepłych Świąt Bożego Narodzenia życzy wszystkimAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pepe Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zdrowia i wszelkiej pomyślności, Piotr PiskorskiSALMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wszystkiego Najlepszego z okazji Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zdrowych i Pogodnych pełnych łaski dla naszego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MATAS Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Radosnych oraz Spokojnych swiat Na nadchodzacy rok zycze TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKIEEEJJJJJ RYBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wesołych Świat i i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Też dołączam swoje życzenia, dla Wszystkich Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku,samych życiowych rybek,a Świąt Zdrowych i Pogodnych dla Was i Waszych Najbliższych. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Singor_ths Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wszystkim Wesołych Świąt!!! Udanych wypraw wedkarskich w nadchodzacym roku.. SAMYCH REKORDOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Życzę Wam (i sobie również ):- ZDROWIA potrzebnego, aby nie przegapić żadnej okazji na wyprawę wędkarską;- SZCZĘŚCIA do wybierania właściwych: miejscówek, przynęt, czasu żerowania ryb;- ODPOCZYNKU niezbędnego do nabrania zapału do nowych wędkarskich wypraw i doznań;- SPOKOJU, aby w momencie brania życiówek nie zjadły nas nerwy;- RADOŚCI, aby nią zarażać innych, w tym do wędkarskiej pasji;- WIARY w przynęty, bo wszak wiadomo, że na przynęty, w które się wierzy, biorą najlepiej;- SIŁY PRZEKONYWANIA, aby PZW zaczął działać rozumnie i abyśmy nabrali przekonania, że to oni są dla nas, a nie my dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stachu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Spokojnych i Zdrowych Świąt w gronie Najbliższych! - a w Nowym Roku: częstego łamania kija !!! (tylko: żeby Wam wędek starczyło...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja również chciałbym wszystkim Użytkownikom życzyć radosnych Świąt Bożego Narodzenia a w nadchodzącym nowym roku taaakiej ryby oraz, jak to zauważył jeden z Kolegów - wyrozumiałości małżonki A z racji miejsca, w którym umieszczam te słowa, życzę wszystkim również ciekawych artykułów i dyskusji na jerkbaicie okraszonych, miejmy nadzieję, pięknymi zdjęciami. I jeszcze szerszego grona Użytkowników, właśnie zauważyłem że jest już nas poand 500 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zdrowych, radosnych i wesołych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ZDROWYCH , WESOLYCH SWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH ZYCZY PIOTREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dla Wszystkich Dzieci Jerkbaita Wesolych i Zdrowych Swiat Najwiekszych Ryb i Najciekawszych PrzygodNieodkrytych Miejscowek i Najdalszych WyprawNowych i Pomocnych PrzyjazniKrotkich Kiji... Dlugich RzutowCichej Modlitwy nad Wodazyczy jerry herbu zebary szczupak...hej...Koleda, Koleda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie za bardzo mi wychodzi składanie życzeń, ale życze wszystkiego najlepszego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
NO nic to Dzięwczęta i chłopcy. Ja się urywam do mojej wioski rodzinnnej, w sieci mnie nie będzie przez 4-5 dni, wiec bądźcie grze(sz)czni i pamiętajcie, że mikołaj ciągle na Was patrzy.
Wszystkiego naj naj najlepszego....
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi