SkiDivPL Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Orientuje się może ktoś czy można gdzieś w naszym pięknym kraju dostać rurę 3" na 4"?Standardowe rozmiary to 70x100mm lub 80x100, jeszcze te 100 jest do zaakceptowania ale potrzebuję te 3". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Producent TASTA ? Mam kontakt akurat do Darka z Łodzi, zadzwoń po niedzieli czy mają 510998675 http://www.tasta.com.pl/ew Centrostal, pytałeś?Mogę coś pokopać w robocie poniedzieli, napisz co to ma być konkretnie DN, gr ścianki, czarna, kwasówka, nierdzewka inna?jaka ilość i odcinki (3m, 6m?) Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 To chcesz rurę czy profil? Rury sprzedają w wymiarach calowych, profile w metrycznych. Jak chcesz profil 3" na 4" to może być ciężko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jak z np. z kwasówki i niezbyt długi odcinek, to zagiąć dwa kątowniki i spawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackstarpro Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Chyba chodzi o profil prostokątny 3x4 cale , o ściance nic nie pisze, więc chyba dowolna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dziękuję za zainteresowanie.Dokładnie chodzi o profil prostokątny, wystarczy mi odcinek 3 metrowyWymiar nietypowy ponieważ musi pasować do przyczepy z USA w której chcę przerobić dyszel.Grubość ścianki 3 lub większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Może opisz w czym rzecz, może uda się zrobić to z normalnymi metrycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Może opisz w czym rzecz, może uda się zrobić to z normalnymi metrycznymi.Wymiar jest dosyć ważny.Profil jest wsunięty w zaznaczonym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) A ile cm to po polsku. Chcesz wydłużyć to? 100x70 raczej ciężko dostępny. Co chcesz z tym zrobic. W miejscu skręcenia można nakładki zrobić z blachy i będą te cale Edytowane 23 Czerwca 2019 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wręcz przeciwnie, kolega zrobi mi łamany dyszel na zawias, muszę tylko dostarczyć materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Kurde naszkicuj albo co. Sumów i stali się nie boję coś się wymyśli tylko muszę poczuc. Aaaa żeby przy wodowaniu nie ryć światłami po dnie? Edytowane 23 Czerwca 2019 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Przyczepa jest dosyć długa i mam problem z parkowaniem na posesji.Ponadto mam w planach wybudowanie garażu którego niestety nie mogę zaprojektować inaczej jak o metr krótszego niż zestaw przyczepy z łódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 I jak miałoby wyglądać składania. Naszkicuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Tu jest prosty ciekawy patent ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Mnie by się w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 ...W miejscu skręcenia można nakładki zrobić z blachy i będą te caleJa bym właśnie tak robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi