Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak w tytule śmigał już ktoś tym?Myślę go zapiąć do Morethana Branzino 3.00m 5-27g.Pixy odpada za lekkie i zbyt filigranowe do takiego masztu,po za tym musi wytrzymać Wiślane trudy a nie zabawę w pstrągowych siurkach.Mifas miałeś kupować-kupiłeś to zdaj relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak w tytule śmigał już ktoś tym?Myślę go zapiąć do Morethana Branzino 3.00m 5-27g.Pixy odpada za lekkie i zbyt filigranowe do takiego masztu,po za tym musi wytrzymać Wiślane trudy a nie zabawę w pstrągowych siurkach.Mifas miałeś kupować-kupiłeś to zdaj relację nie kupilem - zakupy wstrzymane na dluzszy czas (ze wzgledow finansowych). poki co wystarcza mi moj ZX1601 + avail. Ale jak mnie znow najdzie chetka na niski profil do lekkiego lowienia to bede wybieram pomiedzy nim i curado 51 + avail... choc nie wydaje mi sie by cos mozliwosciami moglo przebic curadziaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ....choc nie wydaje mi sie by cos mozliwosciami moglo przebic curadziaka.... Conquest 51S + avail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No to rydzyk fizyk.Zakupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ....choc nie wydaje mi sie by cos mozliwosciami moglo przebic curadziaka.... Conquest 51S + avail hmmmm, brzmi ciekawie... i faktycznie za wiele wspolnego jeszcze nie mialem. ale chyba sie jednak nie skusze... biorac pod uwage koszta zwiazane z kompletowaniem takiego zestawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ...a ja miałem i CC51S z availem i CU51E z availem i lepiej dawało z Curadziaka.Jednak są to multiki shimano a ja chcę daiwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ...a ja miałem i CC51S z availem i CU51E z availem i lepiej dawało z Curadziaka.Jednak są to multiki shimano a ja chcę daiwę. mi jakoś do lekkiego lowienia ostatnio troche bardziej pasują niskie profile ze względu na odsunięty wodzik od szpulki... Fajnie tomy ze go bierzesz... Ciekaw jestem Twoich wrażeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ...a ja miałem i CC51S z availem i CU51E z availem i lepiej dawało z Curadziaka.Jednak są to multiki shimano a ja chcę daiwę. mi jakoś do lekkiego lowienia ostatnio troche bardziej pasują niskie profile ze względu na odsunięty wodzik od szpulki... Fajnie tomy ze go bierzesz... Ciekaw jestem Twoich wrażeń... Czuje po kościach że to będzie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 widze ze daiwa sie powoli rozkreca.... albo kopiuje jedna koncepcje i wstawia w inne multasy... http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/ products_id/16473/ lekka szpulka, T3 system... zapowiada sie ciekawie... ale cos czuje ze bedzie z dmuchanego metalu... w sumie kurde ladny jest... taki .... czarnoczerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Śliczny ale ta klapka mnie trochę niepokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ] lekka szpulka, T3 system... zapowiada sie ciekawie... ale cos czuje ze bedzie z dmuchanego metalu... Dmuchany metal ? Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ] lekka szpulka, T3 system... zapowiada sie ciekawie... ale cos czuje ze bedzie z dmuchanego metalu... Dmuchany metal ? Co to jest? AIR METAL - cos w stylu pumexu. taki spieniony material, ponoc wystarczajaco sztywny i zarazem sporo lzejszy. z tego co sie orientuje to np FORD jest na etapie wdrazania tego typu materialow do swoich samochodow... ja niestety ciagle pozostaje zwolennikiem FULL METAL bez dodatkow pecherzykow powietrza w srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kurna Mifas na cholerę toś zapodał.Zacarowany jestem tym multiczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kurna Mifas na cholerę toś zapodał.Zacarowany jestem tym multiczkiem zaczarowany ale i ... zaniepokojony klapka obu na jedne przesylce chyba nie wciagniesz bo drugiego jeszcze OFICJALNIE nie ma... choc... znam takich co miewaja zabawki zanim sie pojawia w sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Doszła.Na dniach wystawię jej opinie .Na początek uchwyty do strzału do wymiany,oryginalne są chyba ze starej opony,resztę tym czasem oceniam pozytywnie.Może jeszcze dzisiaj testy rzutowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Poczciwa maszynka Tomek, mylse ze bedziesz zadowolony bardziej jak z PX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Rzutowo jest bardzo dobrze od 3gram na luzie 2g też pociągnie.Testowana z kijkiem morethan branzino 3,00m 5-28g.Praca nienaganna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 I to zaraz z Pudla. Jak sie dotrze bedzie dopiero bezstresowo Ja narazie zbieram na Ryoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Na 2020hl czy 1016hl?Pytam bo ja tą większą praktycznie nową chcę wymienić na Z-tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 1016 Chce Tomku bo ja az tak super ciezko nie lowie. Pojdzie na ki do 3Oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Za mała będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mowisz? Moi kumple maja ja na kijach powyzej 4Oz i daja jak wsciekli. Nic sie nie dzieje mlynek smiga jak nowka. Moja Zilli R daje na luzie 60gr a nie wydaje mi sie zeby bebechy ryogi byly slabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No ja wolę mieć zapas mocy a 2020 średnio mi leży w ręce i jestem skazany na niski profil w tym temacie.1016 już świetnie leży więc zostaje.Zależy co będziesz ściągał tym multikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Swimbaity i gumy na lekkich glowkach. Masa do 60gr max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 To starczy mała bo nie ma dużych oporów.Korbkę od razu sobie wymień na 90tkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi