W pryncypiach zgadzam się z Remkiem, chociaż sprawa jest skomplikowana. Nie popadajmy w skrajności. Nie uważam, że w zdania o tym, że Kolendowicz zatrzymał się tu czy tam, jest coś obraźliwego. Ja najchętniej słucham muzyki z lat pięćdziesiątych i nie czuje się z tego powodu burakiem. Powiem więcej, czuję się cool (jazzowo). Co do naszego prawa, to jest jakie jest. Pani na ekranie przecierając ścierką przypalony rondel dokonuje na naszych oczach cudu, zwanego niegdyś oszustem i to karalne nie jest. Nazwanie tej pani oszustką jest naruszeniem jej dóbr. Jej prawnik na pewno by to wykazał. To jest chore. Ludzie z pierwszych stron gazet mieli lub mają powiązania biznesowe i często stosują różne chwyty poniżej pasa. Nie dziwi mnie bardziej lub mniej nerwowa reakcja nabitych w butelkę ludzi. Daleki jestem od odmawiania innym prawa do krytyki, nawet ostrej. Ale nasz problem nie na tym polega. Jeśli osoba trzecia ma być współodpowiedzialna, to już inny problem. Dziwi mnie tylko to, dlaczego na wszystkich forach, (z największymi włącznie) w komentarzach ludzie jadą na całego i właściciele portali nie usuwają tego. Sam dziś napisałem kilka przykrych słów na temat Oli Kwaśniewskiej Może trzeba to jeszcze z kimś skonsultować?
Pytanie
Robert
W pryncypiach zgadzam się z Remkiem, chociaż sprawa jest skomplikowana. Nie popadajmy w skrajności. Nie uważam, że w zdania o tym, że Kolendowicz zatrzymał się tu czy tam, jest coś obraźliwego. Ja najchętniej słucham muzyki z lat pięćdziesiątych i nie czuje się z tego powodu burakiem. Powiem więcej, czuję się cool (jazzowo). Co do naszego prawa, to jest jakie jest. Pani na ekranie przecierając ścierką przypalony rondel dokonuje na naszych oczach cudu, zwanego niegdyś oszustem i to karalne nie jest. Nazwanie tej pani oszustką jest naruszeniem jej dóbr. Jej prawnik na pewno by to wykazał. To jest chore. Ludzie z pierwszych stron gazet mieli lub mają powiązania biznesowe i często stosują różne chwyty poniżej pasa. Nie dziwi mnie bardziej lub mniej nerwowa reakcja nabitych w butelkę ludzi. Daleki jestem od odmawiania innym prawa do krytyki, nawet ostrej. Ale nasz problem nie na tym polega. Jeśli osoba trzecia ma być współodpowiedzialna, to już inny problem. Dziwi mnie tylko to, dlaczego na wszystkich forach, (z największymi włącznie) w komentarzach ludzie jadą na całego i właściciele portali nie usuwają tego. Sam dziś napisałem kilka przykrych słów na temat Oli Kwaśniewskiej
Może trzeba to jeszcze z kimś skonsultować?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi