bywalec84 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Witam, gdzie mogę kupić jakieś uchwyt do przymocowania/przykręcenia na stałe przetwornika do burty łodzi??? Na przyssawkę bym nie chciał bo obawiam się, że to odpadnie ta lanca do przetwornika też odpada. Coś wolałbym do przykręcenia na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 No a ten który jest fabrycznie w zestawie, to zły jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bywalec84 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 sprzedałem z łódką i teraz mam kłopoty bo nie mam do nowej łódki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Pływam z zamontowanym przetwornikiem za pomocą przyssawki ,30km/h i nigdy nie odpadło .Dodatkowo zabezpieczam przetwornik linką. Edytowane 23 Marca 2020 przez perch22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bywalec84
Witam, gdzie mogę kupić jakieś uchwyt do przymocowania/przykręcenia na stałe przetwornika do burty łodzi??? Na przyssawkę bym nie chciał bo obawiam się, że to odpadnie ta lanca do przetwornika też odpada. Coś wolałbym do przykręcenia na stałe.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi