mikess123 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam, jak w temacie plecionka KONGER STREETO ULTRA TINY 0,03 mm 2,36 kg 150 M, ktokolwiek ma? Używa? Zetknął się? Interesują mnie głównie najcieńsze 0,03 0,04 i 0,05. Informacji w necie brak, przynajmniej mi nie udało się znaleźć niczego konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Miałem i mam. Z obserwacji i użytkowania od kwietnia: +super cienka+całkiem mocna+nie mechaci się +nawet trzyma kolor+dość wiotka -tasiemkowata, widocznie się skręca-wydaje się głośna na przelotkach(pewnie wina skręcenia) Ogólnie jak na niecałe 50zł za 150m, kupił bym raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi