szczuply_maciek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zaczynają pojawiać się ciekawe wpisy w internecie o nadciągającej premierze dziobówki GARMINA :-) http://www.bbcboards.net/showthread.php?t=982384 https://www.facebook.com/1436876199894511/posts/2306672352914887/ https://fishingtackleretailer.com/bill-dance-slips-garmin-trolling-motor-debut-on-facebook-live/ Ciekawe co przyniesie lipcowy ICAST 2019 ??Jeśli jest to prawda to skończy się problem integracji echosondy Garmina z dziobówkami innych firm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 A co daje BT do telefonu? W helix 12 g2n też mam bt, nie wiem po co. Przepraszam za offtopic, ale mnie ten temat mocno nurtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Wyświetlanie połączeń na echu i pisanie sms-ów.Jak dla mnie zbędny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 No i jeszcze dwa filmiki dla podpoły :-) Chodzi rzeczywiście cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) MG też pokazało swego Toura, brzydal, 24/36 inspirowany NASA, chyba też bezszczotkowy pędnik. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Lipca 2019 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Niestety gateway kit kosztuje dużo drożej i musisz mieć jeszcze sieć nmea2000.Jesteś pewien? masz to u siebie? bo ja mam, zapraszam na łódź, Helix 10 spięte z Terrova, pełne sterowanie silnikiem z echa np autopilot, tempomat, prowadzenie do punktu...po BT z telefonu masz sterowanie silnikiem jak padnie pilot albo jak mi się przytrafiło zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie doczytałem, pisałem o MG a nie o MK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) ok. Edytowane 10 Lipca 2019 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Okonek Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Cześć koledzy,czy ktoś z Was miał już styczność z silnikiem dziobowym Garmin Force?Podobno są dostępne dwie długości kolumny 50" i 57" (127 i 145 cm)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okonek2u Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Cześć Tomek ja mam taki silnik na swojej łodzi, póki co testuję.Mam silnik z kolumną 57" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Okonek Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Rafał jakiego akumulatora używasz do tego silnika?Z tego co wyczytałem można podłączyć do niego 24V i 36V?O co dokładnie chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okonek2u Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Tomek używam baterii 24V LiFePo4 120 Ah, ale silnik nie osiąga pełnej mocy, zamówiłem aku 36V. Teraz powinien osiągnąć deklarowane przez producenta 100 lbs.Dam znać po weekendzie jaka jest różnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Okonek Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Super będę czekał na informacje, bardzo zaciekawił mnie ten silnik, muszę dowiedzieć się więcej na jego temat.Gdzie znajdę informacje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okonek2u Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Na stronie Garmina jest praktycznie wszystko czego potrzebujesz jeżeli chodzi o wiedzę na ten temat ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Okonek Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Na stronie Garmina jest praktycznie wszystko czego potrzebujesz jeżeli chodzi o wiedzę na ten temat Wolę informacje od użytkownika sprzętu niż od producenta, odezwę się po weekendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie widziałem na jerku tego mini manuala to wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 a ktos wie , jaka moc ma ten silnik wyrazona w watach a nie w LBS ? na stornie znalazlem 80lbs-24V i 100lbs 36V a mnie bardziej moc interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 1368W 24V1944W 36V Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 dziekuje , a gdzie te dane sa zawarte ? w karcie katalogowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Gdzieś kiedyś znalażlem. Bezpiecznik 60A, pobór rzeczywisty 54A, dla 36v 57 dla 24. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Czerwca 2020 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Coś znalazłem w instrukcji obsługi. Ponad 2kw napisali. Ciekaw jestem jak to ma się w rzeczywistości. Asy z fischtech na 24v mieli niby 7.5kmh , ciekawe czy przy 36v coś jeszcze przyspieszy , czy tez tylko uciąg zwiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Skoro moment wzrasta wprost proporcjonalnie do mocy, to znaczy, że obroty nie wzrastają. Można próbować zwiększyć skok śruby. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Czerwca 2020 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 tylko garmin w ofercie ma 2 sruby , standardowa i na zielska. wiec wybory zbytnio nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Jest tu jakiś użytkownik force, który testował ten silniki .na napięciu 36V vs 24 ? Jak komunikacja z ploterem się ma ? Wszystko pracuje jak powinno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 okonek2u Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Jest tu jakiś użytkownik force, który testował ten silniki .na napięciu 36V vs 24 ? Jak komunikacja z ploterem się ma ? Wszystko pracuje jak powinno ?Zacznę od tego, że używałem przez ostatnich kilka sezonów MG XI5 i MK Ulterra, od października na mojej łajbie zagościł Force.Póki co działa bez zarzutów, a użytkowany jest bardzo często w różnych warunkach pogodowych.Testowałem go przez pierwszy miesiąc na napięciu 24V przy moim Finvalu Fish PRO 505 dawał sobie świetnie radę, od listopada fruwa na 36V, akumulator 120Ah z wyjściem na 12V napędza silnik plus dwie Echomapy Garmina 10' i 12'.Porównując szybkość 24V do 36V to "tylko" 2km/h więcej, na 24V było to max 7 km/h na 36V 9,3km/hNawigowanie z plotera bardzo fajnie działa, szczególnie funkcja "nawiguj do", testowałem to ostro przez ostatnie cztery dni na Turawie...Wrażenia z użytkowania bardzo fajne, na pewno o wiele lepsze niż MG i MK, tylko brakuje wygodnej funkcji automatycznego opuszczania do wody.Zainstalowany przetwornik UHD -54 bajka, ja dołożyłem jeszcze LVS12, do łowienia w vertikalu - super sprawa!!!Bardzo wydajny, mało prądu żre. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dzieki raz jeszcze za odpowiedź,oby więcej takich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szczuply_maciek
Zaczynają pojawiać się ciekawe wpisy w internecie o nadciągającej premierze dziobówki GARMINA :-)
http://www.bbcboards.net/showthread.php?t=982384
https://www.facebook.com/1436876199894511/posts/2306672352914887/
https://fishingtackleretailer.com/bill-dance-slips-garmin-trolling-motor-debut-on-facebook-live/
Ciekawe co przyniesie lipcowy ICAST 2019 ??
Jeśli jest to prawda to skończy się problem integracji echosondy Garmina z dziobówkami innych firm.
Top użytkownicy dla tego pytania
30
23
19
15
Popularne dni
8 Sty
21
15 Cze
13
9 Lip
11
17 Wrz
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 30 odpowiedzi
Arkadio 23 odpowiedzi
psulek 19 odpowiedzi
fxd 15 odpowiedzi
Popularne dni
8 Sty 2024
21 odpowiedzi
15 Cze 2020
13 odpowiedzi
9 Lip 2019
11 odpowiedzi
17 Wrz 2024
10 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
Zgadza się to co piszesz. Wprawdzie ja mam Krakena Force a nie Force od tego roku, łącznie jakieś 3 tygodnie już był na rybach i ja nie widzę w stosunku do Ulterry, którą miałem wcześniej żadnych abso
psulek
Tak, jest licznik na stronie od dłuższego czasu i został dzień. Dostawcy prawie nie trzymają dziobówek na stanie. Gdzieś na YT widziałem filmik z targów z silnikiem za mleczną szybą, żeby nie było wid
okonek2u
Na stronie Garmina jest praktycznie wszystko czego potrzebujesz jeżeli chodzi o wiedzę na ten temat ????
221 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi