heniutek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No tak,Reda już ma swój wątek,Słupia też,może by tak i Rega.Kto z was i kiedy się tam wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja się nad Regę wybiore, jak mnie żona puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Robercie drogi! Ja nie chcę zapeszać, ale u mnie się coraz bardziej szala przechyla na możliwość przyjazdu.. i co Ty na to? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Skoro tak znamienity kolega przybędzie, wówczas rodzina da przyzwolenie na wędkowanie ! Jest to bardzo silny argument aby przekonac żone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 I bardzo prosty sposób, aby zostać do końca życia znienawidzonym przez rodzinę gospodarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Efex,szykuj się na pierwszego, to może jakiś grillek się trafi,a komancz porterówki nie poskąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Heniutek, kusisz oj kusisz diable.. <_< A jam tylko słaby grzesznik.. APAGE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jutro otwarcie sezonu,wielu kumpli rusza nad Regę,a ja mam jednodniowy falstart. Mam tylko nadzieję, że coś dla mnie zostanie. Czekam na wieści z nad rzeki,jak się tylko pojawią to wstawię posta.Może któryś z was będzie szybszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 No i sezon rozpoczęto,Trzebiatów łaskawy,padło sporo troci od 50 do 70cm,2 srebrniaki potwierdzone/2,8kg i 3,75kg/,no i hit dnia :łosoś 117cm,15kg masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A mnie niestety zbieg okoliczności unieruchomił koło domu.. I zostały pstrągi.. Ale w najbliższym czasie będę atakował trocie jak tylko wyrwę się z kieratu. Zostawcie coś dla mnie chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 hm... nie wiem czy o tego samego lososia chodzi ale ja dostalem telefon ze jeden facet nad Rega trzepnal komplet Lososiowy jeden mial 96cm drugi .... 130cm? (!) nie wiem czy ten losos tak rosnie czy to moze inny w kazdymn razie jestem ciekawy Bylem na parsecie na okolo 40 osob obecnych tylko 1 zlapala 1 trotke 1.5kg i tak to nic a o wietrze to juz nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 MATAS,chodzi o tego samego gościa,w końcu dołowił jeszcze jedną trotkę i zakończył dzień trzema rybami.Ja wystartowałem dziś,ale niestety jak większość, nie mam się czym pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 loool 2 lososie 96cm i 117cm i jeszcze trotka? !! ( tak wogole to ten 96 wydaje sie jakis mały przy tym dwudziestokilowcu ) Jakis facet w czepku urodzony, mi to by po tych zmaganiach z wiatrem wystarczylaby nawet taka 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak by było mało,to ten sam gość wczoraj drapnął jeszcze jedną sporą troć.Mistrz jakiś czy co ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak by było mało,to ten sam gość wczoraj drapnął jeszcze jedną sporą troć.Mistrz jakiś czy co ?????? a moze by mu tak wedki polamac i z domu nie puszczac... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nom, dobry pomysł, bo Wam wszystkie rybki wyłapie , a później to Wy będziecie nad wodą kije łamać bo nic nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 a moze by mu tak wedki polamac i z domu nie puszczac... <_< Po dzisiejszym dniu jestem za <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 z tego co wiem , to padł łosoś 116 cm i troc 112, oczywiście Rega okolice Włodarki...tą drugą ponoć złowił kolega tego szczęsliwego łowcy 116tki ,byłem na Czarnej Drodze, padła 92ka i troche ryb 0d 1,5 do 3 kg. z naszej piątki kolega zaliczył komplet srebro 45cm i kelt 70 cm, reszta stardardowe zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ekipa ze Świnoujsćia planuje rozpoczecie sezonu trociowego w Trzebiatoiwe 12-14 stycznia. Jest taki plan...... jak nic nie złapie w tym roku, to sprzedam swój sprzet trockisty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 oj nie mozna sie tak poddawac.... ja od 5 czy 6 lat jezdze co roku na otwarcie sezonu i tylko 1 lososia zlapalem przez ten caly czas, kiedys przyjdzie kolej na kazdego a naprawde warto czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Dziś jeden z moich znajomych trafił srebrniaczka 2,5 kg,jak dowiem się więcej to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Byłem dzisiaj na Redze, najpierw na Czarnej Drodze potem na miejskim odcinku w Trzebiatowie, znowu na pusto trzeci raz :oops: mam nadzieję że ostatni. Ogólnie wszyscy narzekają, że ryb w rzece nie ma, nawet pajace z robakiem i ikrą nic nie łowią. Na Czarnej... podobno coś ktoś tam złowił, ale nie widziałem, za to w mieście widziałem facet piękną 80 wyciągnął za zakrętem 90 stopni tuż przy wpływie, piękna rybka, ależ mu cholera zazdrościłem, to musiał być hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 czy to czasem nie był ten pogromca Salmonidow ktory codziennie ma na kiju kilka ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi