patu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 ekipa moich znajomych siedzi od poniedziałku na Redze w Trzebiatowie, przed wczoraj kolega zaliczył 71 cm, wczoraj 51 cm ( kelty troci)...reszta na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Byłem 3 nad Regą, ludzi całe mnóstwo w Nowielicach jak na zawodach w mieście trochę luźniej, przy nas gośc złowił rano tęczaka 3,5kg i krótką trotkę. Artech czy ta 80 padła przed zmierzchem 3 stycznia?Jeżeli tak to złowił ją znajomy miała dokładnie 77cm Ja złowiłem na miejskim na 4 obrotówkę lipka 32 cm, zapiętego za trzy groty kotwicy...Desperat <_< <_< Ale Trocie nie współpracowały..., kolejny pusty wyjazd ale się już przyzwyczaiłem Niestety obawiam się że kłusole robią swoje.Choc faktem jest ,że nad Regą przeszedłem pierwszą od długiego czasu kontrole kart wędkarskich na pomorskich rzekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 @mako ta trotka padła koło 15 ale 4 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wczoraj Rega od 8:00 do 16:00 od mostku w Borzęcinie do mostu kolejowego z kolegą, i nawet brania Jedyny pozytyw to że rzeczka w na tym odcinku o wiele ładniejsza i wędkarzy mniej ale śladów po siatkach duuuużo więcej to był mój trzeci wypad nad Regę w tym sezonie na pusto, nawet branka. Na odcinku na którym łowiliśmy wiemy że padły dwie rybki po około 2 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzoo Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam wszystkich,wybieram się na 10dni na wcasy z żonką i bąblem w okolice regi i parsęty.Mam zamiar trochę poganiać po haszczach w.w rzek.Może macie jakieś wieści czy letnie sreberko już jest ?bede bardzo wdzięczny za każdą wiadomość na ten temat(stan wody,ryby,miejscówki,itp).Pozdrawiam tomzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar22 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak w temacie . Co nad woda???????? Osobiscie wystartowalem dzis po dwunastej 1;0 dla troci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar22 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dzis wydeptalem srebniaczka 55cm i zaliczylem spad podobnej rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Graty za srebrniaczka!! Możesz napisać w jakieś czesci rzeki obdarowala? Osobiście mam wydeptane za sobą sporo kilometrów po redze i 2 brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar22 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nowielice szedlem w gore. Potem w dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop_up Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam, na święta wybieram się do Świdwina, biorę oczywiście muchówki. Polecacie jakieś łowiska w tej okolicy ? Odnośnie Regi - nigdy tam nie łowiłem więc liczę na jakieś pro tipy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam ! Polecam miejscowość Łobez i odcinek no-kil na Redze. Połowisz piękne lipienie a i pstrąg ładny się trafi . Pozdr. MK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 W kwietniu to raczej na pstrąga się nastawiaj. Wód ciekawych sporo w okolicy. Łobez dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Na Redze spróbuj za trocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ile masz czasu na łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam ! Fakt w kwietniu raczej pstrąg. Lipień na tarle .Troć w okolicy Świdwina mało realne ! Choć może niedługo !Pozdr.mk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop_up Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dzięki za odpowiedz, kiedyś ładną torpedę widziałem z mostu koło zamku w Świdwinie. Jakie metody/przynęty polecacie na Redze w okolicach Świdwina i Łobez ?Jest sens brodzić ? Ile masz czasu na łowienie?około 2-3 pełnych dni Witam ! Polecam miejscowość Łobez i odcinek no-kil na Redze. Połowisz piękne lipienie a i pstrąg ładny się trafi . Pozdr. MK. Postaram się odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Odezwij sie na priv coś doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Nie wolno brodzic.Podobno fajne rybki na miejskim odcinku w Swidwinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuksa Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Hej. Był ktoś w okolicach Trzebiatowa za trocia? Ja bylem 4 razy w okolicach tak zwanej bialej pompy. I zero zazwyczaj godziny od 19 do 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Taka ciekawostka: ZARZĄDZENIE PORZĄDKOWE Nr 2 OKRĘGOWEGO INSPEKTORA RYBOŁÓWSTWA MORSKIEGO W SZCZECINIE z dnia 29 maja 2017 r. w sprawie czasowego zakazu wykonywania rybołówstwa rekreacyjnego. Na podstawie art. 106 ustawy z dnia 19 grudnia 2014 r. o rybołówstwie morskim (Dz. U. z 2015 r. poz. 222, z 2016 r. poz. 1948 oraz z 2017 r. poz. 60), zarządza się co następuje: § 1. W związku z prowadzonym zarybieniem, w okresie od dnia 3 czerwca 2017 r. do dnia 14 czerwca 2017 r., zabrania się wykonywania rybołówstwa rekreacyjnego w granicach portu Mrzeżyno oraz na obszarze wód Zatoki Pomorskiej o promieniu 500 m od głowic falochronów w ujściu rzeki Regi do morza. § 2. Zarządzenie podlega ogłoszeniu w drodze obwieszczeń wywieszonych na tablicach ogłoszeń w biurze inspektora rybołówstwa morskiego w Mrzeżynie, w Zarządzie Portu Morskiego Mrzeżyno oraz w bosmanacie portu Mrzeżyno i podlega opublikowaniu w Dz. Urz. Woj. Zachodniopomorskiego. § 3. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem 3 czerwca 2017 r. http://e-dziennik.szczecin.uw.gov.pl/#/legalact/2017/2484/ Ciekawe czym zarybiają. Edit: przejrzałem przepisy i zorientowałem się, że tego typu czasowych zakazów było w ostatnich miesiącach więcej, głównie w Mrzeżynie, Darłowie i innych portach w ujściach rzek do morza. Czyli chodzi najprawdopodobniej o zarybienia łososiowatymi. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1976 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Koledzy,wybieram się w drugiej połowie sierpnia na kilka dni do Mrzeżyna i chciałbym zasięgnąć informacji gdzie najlepiej wybrać się z muchówką na Regę? Jak jest z dojazdem samochodem, tzn. gdzie można bezpiecznie zostawić auto?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Gryfice brodzenie i zadrzewiony brzeg, Trzebiatów wygodne brzegi bez drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1976 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Gryfice brodzenie i zadrzewiony brzeg, Trzebiatów wygodne brzegi bez drzew.Dzięki za informację. Muchówka w 6 klasie wystarczy, czy na wszelki wypadek coś grubszego? Edytowane 20 Lipca 2017 przez przemek1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1976 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dzięki za informację. Muchówka w 6 klasie wystarczy, czy na wszelki wypadek coś grubszego? A w Trzebiatowie gdzie zwykle zostawiacie auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) A w Trzebiatowie gdzie zwykle zostawiacie auta?W Trzebiatowie zostawiałem pod Biedronką Nieco niżej, nad samą wodę, polnymi dojedziesz Edytowane 20 Lipca 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi