przemek1976 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zostawiałem pod Biedronką Tak właśnie myślałem patrząc na mapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1976 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) W Trzebiatowie zostawiałem pod Biedronką Nieco niżej, nad samą wodę, polnymi dojedziesz No to już mam punkty zaczepienia. Dzięki wielkie za wskazówki Pewnie zanim wyjadę na urlop jeszcze nie raz będę pytał o różne rzeczy.Poza tym, że trzęsie mną ciekawość, to jest jeszcze jeden dość prozaiczny powód, który dopinguje do odwiedzenia Regi - 57 zł za siedem dni łowienia Edytowane 20 Lipca 2017 przez przemek1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerretyk Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Łowi ktoś klenie na Redze? Najlepiej chyba od Gryfic w górę rzeki? Od niedawna poznaję okolicę i każda informacja jest na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi