huligan77 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Witam, Szukam dobrego programu do kontroli rodzicielskiej telefonu dziecka,wersja mobilna android. Jeśli macie sprawdzone programy to będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Kaspersky safe kids Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nie prowokuj cyber kontruderzenia ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ja? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nie...Sławek od dzieciaka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Na Kaspersky nie miałem kontruderzenia skutecznego [emoji3] Ma dwójka próbuje. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Czerwca 2019 przez mercoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Narazie zdaje egzamin????Ale już zostałem oskarżony o ograniczenia swobody i wolności... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Narazie zdaje egzamin[emoji1787]Ale już zostałem oskarżony o ograniczenia swobody i wolności...Czyli działa [emoji3]masz pełną wersję? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Trochę kiepsko sortuje strony, ale świetnie zarządza czasem Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Czyli działa [emoji3]masz pełną wersję? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNarazie na próbę pełną wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi