Alexspin Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Emerytura wędkarska i zarobek z wystwionego sprzętu na giełdzie jerka. Piszę poważnie. Jeśli uda się sprzedać, bo kto kupi jeśli nie zapłaci składek i nie będzie mógł wędkować? Kolego Artku, jeden rok bez wędki to nieduże poświęcenie. (...)Jestem po zawale, mam wszczepione w moją "pikawę" 7 stentów, w razie kolejnego nie wiadomo czy uratują mnie bajpasy, mam 70 lat. Dla mnie rok to długi okres, czy uda mi się przeżyć cały...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Moje wsparcie i udział macie Ostatni raz zapłaciłem PZW w 2005 roku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Po raz pierwszy w tym roku, jak przystało na członka, zapłaciłem tylko składki członkowskie ... okręgówka jak będzie potrzeba...raczej wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Wbrew pozorom i na przekór przekonaniom co niektórych , jest dużo osób którzy mają dość "płacenia" ..... Edytowane 21 Czerwca 2019 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie chodzi o płacenie (robiłem to od ponad 30-tu lat) ...chodzi o robienie mnie w c...ja od ponad 30-tu lat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 ... napisałem "płacić" właśnie w tym kontekście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wbrew pozorom i na przekór przekonaniom co niektórych , jest dużo osób którzy mają dość "płacenia" .....Większość na stacjach benzynowych też ma dosyć ''płacenia'', ale płaci, pomimo, że państwo robi ich w c...ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 i dlatego niektórzy kupili już HYBRYDY ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Od dwóch lat nie opłacam PZW. Zapisałem się do paru miejscowych stowarzyszeń wędkarskich i jakoś daje radę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 i dlatego niektórzy kupili już HYBRYDY ..... I nadal są...d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 ale to pokazuje , że jednak można coś zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Od dwóch lat nie opłacam PZW. Zapisałem się do paru miejscowych stowarzyszeń wędkarskich i jakoś daje radę.Nie ukrywam, że też chcę wstąpić do takowego, lecz lista oczekujących dłuuuga a liczba członków limitowana, nie zamierzam jednak rezygnować z PZW.Jak Cię to wyszło finansowo jeśli to nie tajemnica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie bardzo rozumiem niektórych po co dociekają, na co idą nasze składki. Kasa za składki idzie do okręgu i tyle. Zapłaciłem, mam pozwolenie i spokojnie sobie łowię. Można na to spojrzeć z innej strony. Łowimy na łowisku prywatnym, mając w czterech literach znienawidzony PZW, płacimy za dniówkę powiedzmy 25zł właścicielowi i też dociekamy na co owy właściciel wyda te nasze 25zł? Czy za te pieniądze zarybi, czy zakupi gorzałę, to jego sprawa. Ale my w to nie wnikamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 https://youtu.be/69s8Htyyp88?t=93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Arturze, jak że zazdroszczę podejścia do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Arturze, jak że zazdroszczę podejścia do tematu Po co zazdrościć, wystarczy zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ja już swoje zapłaciłem przez ok 40-ci lat.Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie wiele mniej zapłacilem od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie licytujcie się Koledzy, ja płacę już 52 lata, kto mnie przebije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Czyli i Ty dojdziesz do takich wniosków jak ja ...czego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie licytujcie się Koledzy, ja płacę już 52 lata, kto mnie przebije? Ważne, że jest to dobrowolne płacenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Czyli i Ty dojdziesz do takich wniosków jak ja ...czego Ci życzę Robert, niestety, w moim okręgu jest zbyt mało prywatnych stowarzyszeń i DOBRYCH łowisk komercyjnych, a na tych które są, spinningista jest niemile widziany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Przyłączają się ci, którzy i tak nie płacą. I bardzo dobrze. Macie moje pełne poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 I niby co mam z Twojego poparcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Robert ..... , a satysfakcja ????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi