Pescador_de_caña Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 No nie wiem... 10% rabatu na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) ...to dobre Edytowane 22 Czerwca 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Robert ..... , a satysfakcja ?????Satysfakcja - sieczka... Pescador de cañaNapisano dziś, 12:06No nie wiem... 10% rabatu na giełdzie Nie skorzystam... Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Bo w naszym wieku Aluś ... satysfakcja to ciut za mało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) <...>Przecież tam nie ma 250mld tylko żałosne 220mln. PS. 40 kilka postów o niczym. Temat równie żałosny co i idea go promująca - nicnierobienia. Może dla odmiany 2020 powinien być rokiem w którym każdy(sorry jestem zbyt okrutny, a na domiar się rozmarzyłem), no możne większość - zainteresuje się własnym kołem do którego należy, zadba o wodę w której łowi, a nie tylko przywita się w okienku ze skarbnikiem/kasjerką i wio. Wiem to trudniejsze niż "nicnierobienie" i wymaga odrobiny wysiłku, dużo większego niż stukanie palcami po klawiaturze. Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 ... no właśnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Przecież tam nie ma 250mld tylko żałosne 220mln. PS. 40 kilka postów o niczym. Temat równie żałosny co i idea go promująca - nicnierobienia. Może dla odmiany 2020 powinien być rokiem w którym każdy(sorry jestem zbyt okrutny, a na domiar się rozmarzyłem), no możne większość - zainteresuje się własnym kołem do którego należy, zadba o wodę w której łowi, a nie tylko przywita się w okienku ze skarbnikiem/kasjerką i wio. Wiem to trudniejsze niż "nicnierobienie" i wymaga odrobiny wysiłku, dużo większego niż stukanie palcami po klawiaturze.Kiedyś to dość aktywnie robiłem, licząc że na starość wędkarską będę "odrywał kupony" I jakoś nie wyszło...widać byłem młody i głupi. Teraz trzymam kciuki za tych, którym się jeszcze chce i aby dane im było lepiej podsumować swoje starania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 PS. 40 kilka postów o niczym. Temat równie żałosny co i idea go promująca - nicnierobienia. Ale wnioski są takie, że zasługujemy na wody jakie mamy, bo znacznej większości obecna sytuacja odpowiada, a pozostali nie podejmą żadnego działania.Tak tylko pytałem, żeby się upewnić, że wszystkiemu winni są sami wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ale wnioski są takie, że zasługujemy na wody jakie mamy, bo znacznej większości obecna sytuacja odpowiada, a pozostali nie podejmą żadnego działania.Tak tylko pytałem, żeby się upewnić, że wszystkiemu winni są sami wędkarze.I żeby dojść do tego potrzebowałeś zobaczyć 3 strony bicia piany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 wolałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Czy prezentowanie swoich poglądów w sposób wyrazisty to od razu jest "bicie piany"? Wypowiedzi dotyczą PZW, organizacji, która jest niereformowanym tworem od czasów komuny i która przypomnę, potrafiła zapisać w latach 80-tych wszystkich swoich członków [bez ich wiedzy] do, przepraszam za wyrażenie, PRON-u... A fuj.. Nic dziwnego, że wypowiedzi i inicjatywy jej dotyczące mogą być radykalne.3 strony duskusji na temat sensowności utrzymywania tego tworu w obecnym kształcie i z naszych pieniędzy, to przy 23 tys. członków forum i tak za mało by wysnuć jakiekolwiek wnioski. Wiem jednak, że blisko 30% znanych mi osobiście wędkarzy nie opłaca już składek PZW i szuka innych rozwiązań dotyczących swojego wędkowania. I ta tendencja raczej zwyżkuje nie zważając na forumowe dyskusje. . Edytowane 22 Czerwca 2019 przez mohave 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Czy prezentowanie swoich poglądów w sposób wyrazisty to od razu jest "bicie piany"? (...).Tak to jest bicie piany, bo taki pogląd nic nie wnosi do sprawy(polepszenia atrakcyjności wód). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Od krytykowania czyichś pomysłów też nie polepszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wszystko zależy od pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Pomysł jest dobry, bo pokazał gdzie jest pies pogrzebany. Nic odkrywczego, ale teoria się potwierdza: Nie zależy nam, bo jest dobrze jak jest.Ktoś ostatnio napisał że z 270zł tylko 17zł idzie na zarybienia. I to też jesteśmy w stanie tolerować byle zezwolenie było, a karawana bezrybia jedzie dalej... na szczęście nie jest aż tak tragicznie Np Kolega shavt zdominował temat szczupaki 2019 łowiąc w wolnej od pracy chwili na 65 równoleżniku http://jerkbait.pl/topic/125766-szczupaki-2019/?p=2601886 Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nie bardzo rozumiem niektórych po co dociekają, na co idą nasze składki. Kasa za składki idzie do okręgu i tyle. Zapłaciłem, mam pozwolenie i spokojnie sobie łowię. Można na to spojrzeć z innej strony. Łowimy na łowisku prywatnym, mając w czterech literach znienawidzony PZW, płacimy za dniówkę powiedzmy 25zł właścicielowi i też dociekamy na co owy właściciel wyda te nasze 25zł? Czy za te pieniądze zarybi, czy zakupi gorzałę, to jego sprawa. Ale my w to nie wnikamy.Chyba nie bardzo pojmujesz róznicę pomiędzy zwiazkiem a prywatnym biznesem. To dzięki takim jak ty zarządy utwierdziły się w przekonaniu że wszystko (szeroko pojęte) im wolno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Chyba nie bardzo pojmujesz róznicę pomiędzy zwiazkiem a prywatnym biznesem. To dzięki takim jak ty zarządy utwierdziły się w przekonaniu że wszystko (szeroko pojęte) im wolno Akurat w tej sprawie ty masz najwięcej do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Można zamknąć temat. Wracamy do łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Uffff...gratuluję decyzji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Można zamknąć temat. Wracamy do łowienia w takim razie chyba czas do kosza,dalsze tego typu "akcje" chyba niepotrzebne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 do 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 https://www.youtube.com/watch?v=xVpEYbXTzMw pomysł odżywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Hmmm jutro będę płacić ????Waham się tylko czy samą składkę, czy też nizinne a może i full z górskimi.Opłaty w Towarzystwie, którego zarybianą wodę mam tuż pod nosem zrobiłem 2 tygodnie temu, w przeliczeniu 220zł na niecały już rok za hA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi