albercik2 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Jak w temacie oddam osobie potrzebującej fotelik Recaro Monza REHA 15-50kg do 140cm wersja z platformą obrotową, podnóżkiem i isofix-em.Proszę o kontakt osoby które mają dziecko z porażeniem bądź znają takich rodziców. Nie pokrywam kosztów przesyłki. Fotelik może być w Polsce we wtorek. Odbiór Biała Podlaska badź A2 z Poniedzałku na Wtorek w nocy.http://www.fotelik24.pl/recaro-monza-rehabilitacyjny.html Edytowane 21 Czerwca 2019 przez albercik2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Sorki pomyłka Edytowane 21 Czerwca 2019 przez niedziel_jig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Szacun. Ale jak zobaczyłem te ceny, to włosy mi się na głowie stanęły. Ja rozumiem, że jakość musi kosztować, szczególnie w przypadku konieczności spełniania przez produkt specyficznych potrzeb, ale to rozbój w biały dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Uwież mi że foteliki to mały pikuś. Dobrej klasy wózek potrafi kosztować tyle co kilku letni samochód a skóry nie dodają w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wysłałem wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi