artnemo Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam..Panowie jak zmierzyc wielkość najwiekszej przelotki w kijku?mam zamiar ja wymienić ale nie wiem jak ją zmierzyć pomocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Weź zwykłą linijkę i zmierz średnicę zewnętrzną k?łłka przelotki... I to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam, tak te?ź mo?źna . Ale najlepiej to zrobić za pomocą suwmiarki. Mierzy sie zewnętrzną srednicę pierścienia-wkładu przelotki kt?łry umieszczony jest w ramce przelotki. Zgodnie z rozmiar?łwką FUJI zapewne jest to nr 30 lub 25. Przepraszam i dzieki za korektę KOGUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Oj,a ja myślałem ?źe zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi