Skocz do zawartości

W głąb Revo S - nowy artykuł

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Przeglądając kolejne strony internetowe o castingu coraz częściej, na wędkach wielu wędkarzy, można zauważyć najnowszą konstrukcję niskoprofilową firmy Abu - Revo. Multiplikator ten, a właściwie jego reklamy, nie omijały też najważniejszych czasopism rynku japońskiego i amerykańskiego. Dla mnie osobiście największym wyzwaniem było poznanie odpowiedzi na pytanie, dlaczego wędkarze japońscy używają multiplikatorów wykonanych w Korei mając wiele świetnych rodzimych konstrukcji? Dłużej nie można było czekać, dlatego postanowiłem dokonać następnego zakupu. Wybór padł na najtańszą wersję Abu Revo – wersję oznaczoną literą S. Dlaczego najtańszą? Myślę, że może być on świetnym multiplikatorem dla osób, które poszukują dobrej konstrukcji za niewielką cenę. Sprawdźmy, więc czy jest tak rzeczywiście.

Ustawiłem publikację na 15:00 :D Zapraszam serdecznie.

http://jerkbait.pl/art/images/00098/001.jpg

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dzięki Remek!!

Co się tyczy tekstu:

Jestem pod wrażeniem samego artykułu oraz multiplikatora :D

Artykuł przedstawia sprawę od początku (pierwszy rzut okiem na nowy sprzęt), poprzez rozłożenie go na części pierwsze, aż po wykorzystanie na łowisku! To jest dokładnie to, czego można by wymagać od oceny sprzętu!

Co do multiplikatora - na wiosnę mam zamiar sobie skombinować mój pierwszy zestaw do jerkowania (obecnie: zestaw spinningowy) i juz chyba wiem czego będę używał :D

Pytania do Remka:

- ile wynosi dodatkowy koszt sprowadzenia takiego sprzętu oraz okres oczekiwania?

- czy znane są Tobie przesłuchy, na temat dostępności tego kołowrotka na polskim rynku w przeciągu najbliższych 6 m-cy?

PS - przydałoby się chyba jeszcze w dwóch miejscach małe formatowanie czcionki: zakresie masy wyrzutowej ¼-1 oz (7g – 28b) oraz mocy 22lb.

Wielkie dzięki za ten artykuł, naprawdę stokrotne!!

Dawno nie czekałem na coś tak jak na ten artykuł, i w zasadzie nie doczekałem, bo Revo STX jest już w drodze. Udało sie z przesyłką za niecałe 190$, więc jest ok, nie wiem tylko co celnicy bo właśnie oclili mi paczkę na 150e, paskudnicy i tyle....

P.S.

Jakbyśmy sie gdzieś spotkali to przypomnij że mam stawic browar - artykuł jest naprawdę cudo :mellow: :mellow:

@SzymusS jest coś na allegro z TYCH ABU no ale pewnie drogo bo to sprzedawcy zawodowi i trochę naliczają

http://www.allegro.pl/item149312663_abu_revo_polska_premiera .html

http://www.allegro.pl/item149166306_abu_revo_stx_left_znakom ity_multik_legendy_abu_.html

pozdro

hasior :D