admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Cześć,Przeglądając kolejne strony internetowe o castingu coraz częściej, na wędkach wielu wędkarzy, można zauważyć najnowszą konstrukcję niskoprofilową firmy Abu - Revo. Multiplikator ten, a właściwie jego reklamy, nie omijały też najważniejszych czasopism rynku japońskiego i amerykańskiego. Dla mnie osobiście największym wyzwaniem było poznanie odpowiedzi na pytanie, dlaczego wędkarze japońscy używają multiplikatorów wykonanych w Korei mając wiele świetnych rodzimych konstrukcji? Dłużej nie można było czekać, dlatego postanowiłem dokonać następnego zakupu. Wybór padł na najtańszą wersję Abu Revo – wersję oznaczoną literą S. Dlaczego najtańszą? Myślę, że może być on świetnym multiplikatorem dla osób, które poszukują dobrej konstrukcji za niewielką cenę. Sprawdźmy, więc czy jest tak rzeczywiście. Ustawiłem publikację na 15:00 Zapraszam serdecznie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Oj Remek, budujesz napięcie.... <_< daj wcześniej ten artykuł bo już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 To jak w filmie Szczęki (artykuł synonimem rekina), tylko Remek nie dał muzyczki dam.....dam....dam...dam..dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam Nie DAM, DAM, DAM, tylko Abu, Abu, Abu, Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dobra nie będę się znęcał. Zapraszam na stronę główną. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dzięki Remek!! Co się tyczy tekstu:Jestem pod wrażeniem samego artykułu oraz multiplikatora Artykuł przedstawia sprawę od początku (pierwszy rzut okiem na nowy sprzęt), poprzez rozłożenie go na części pierwsze, aż po wykorzystanie na łowisku! To jest dokładnie to, czego można by wymagać od oceny sprzętu! Co do multiplikatora - na wiosnę mam zamiar sobie skombinować mój pierwszy zestaw do jerkowania (obecnie: zestaw spinningowy) i juz chyba wiem czego będę używał Pytania do Remka:- ile wynosi dodatkowy koszt sprowadzenia takiego sprzętu oraz okres oczekiwania?- czy znane są Tobie przesłuchy, na temat dostępności tego kołowrotka na polskim rynku w przeciągu najbliższych 6 m-cy? PS - przydałoby się chyba jeszcze w dwóch miejscach małe formatowanie czcionki: zakresie masy wyrzutowej ¼-1 oz (7g – 28b) oraz mocy 22lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 przeczytane, dziekuje za dobry tekst ... no i revo weszlo na liste to buy ... moze ST@seba, to bezczelnosc, zeby nowym i jeszcze cudzym mlynkiem wyholowac takiego pieknego zebacza ... congrats stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wielkie dzięki za ten artykuł, naprawdę stokrotne!!Dawno nie czekałem na coś tak jak na ten artykuł, i w zasadzie nie doczekałem, bo Revo STX jest już w drodze. Udało sie z przesyłką za niecałe 190$, więc jest ok, nie wiem tylko co celnicy bo właśnie oclili mi paczkę na 150e, paskudnicy i tyle.... P.S.Jakbyśmy sie gdzieś spotkali to przypomnij że mam stawic browar - artykuł jest naprawdę cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Pitt, ...seba, to bezczelnosc, zeby nowym i jeszcze cudzym mlynkiem wyholowac takiego pieknego zebacza...congrats stary - Dzięki.Remka to on był tylko w momencie zakupu. Teraz jest mój i tylko mój... :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Przeczytałem i problem powrócił. Metanium XT, czy może Revo STX?Cena porównywalna.Czy są chętni do zabrania głosu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @SzymusS jest coś na allegro z TYCH ABU no ale pewnie drogo bo to sprzedawcy zawodowi i trochę naliczają http://www.allegro.pl/item149312663_abu_revo_polska_premiera .html http://www.allegro.pl/item149166306_abu_revo_stx_left_znakom ity_multik_legendy_abu_.htmlpozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 No rzeczywiście, kawał mięsistego tekstu otrzymaliśmy pod choinkę, będzie o czym myśleć przez Święta. Sprzęt przyzwoitej jakości w przedziale do 100 USD, to jest to. Dzięki Remek! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 przelecialem szybko sklepy internetowe i stwierdzilem, ze prawie wszedzie kosztuja tyle samo, tylko w japonii sa troche drozsze @remek, nie wiesz dlaczego takahashi san sprzedaje revo SX za 168 bucksow a BPS za za 149?sa jakies znaczace roznice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Pitt, SX to SX i różnica cen to prawdopodobnie kwestie handlowe PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Przeczytałem i problem powrócił. Metanium XT, czy może Revo STX?Cena porównywalna.Czy są chętni do zabrania głosu? Pozdrawiam Myślę, że wybór należy tylko do Ciebie. Możliwości obu kołowrotków są porównywalne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Co Ty mię tu, kolego Remigiuszu, na pokuszenie wodzisz? I tak żona moja widzi mnie codziennie oczadziałego, o niebieskich migdałach marzącego? Po co mi jeszcze artykuły takie? A? P.S. Dołączam do pytań SzymuS'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Bardzo ciekawy artykuł. Interesuje mnie nieco inne porównanie: Revo S vs. Okuma VS pod kątem jerkowania. Pojawia sę dylemat, który z tych multików wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 U malezyj - sana STX som za 160 +15 wysyłka i ew ubezpieczenie.Kupowałem ticę i doszła bez problemu szybciej niz od japosana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Standerus-san napisał:U malezyj - sana STX som za 160 +15 wysyłka i ew ubezpieczenie. QUE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Z linku podesłanego przez exploratora73 w ogłoszeniu burzuma o sprzedaży revo: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1686& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HILO Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 artykuł super,revo będzie dostępne w Polsce w I kwartale 2007,można poczekać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 kołowrotek jak kołowrotek... ale ten szczupak to nawet wiem gdzie pojmany ! Jest to słynna spirala Griszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Rognis może byś się pochwalił wymiarami szczupaka i na co walnoł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 @hasior, @HILODzięki za info Skoro mają być dostępne w I kwarale 2007, to spokojnie można poczekać - i tak sezon na szczupaka zaczynamy trochę później. Ciekawe tylko jaką marżę narzucą polscy dystrybutorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi