Kuba Standera Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 13 raz bez ryby. Idzie sie pochlastać normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 no ale kolega m. walnął 103 ostatnio wiadomo - curado hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Taaa miał szczęście że go nie zakopałem w ogródku za ten numer <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 jeste jescze jedna roznica pomiedzy poszczegolnymi modelami. Revo S i SX maja taka samą gwiazdę hamulca (wiciskana w kawalku metalu). Revo STX ma odlewaną. taka skromna roznica, tkora widac golym okiem... a tak poza tym jest juz też model Robiony specjlanie dla cabelasa. Nazywa sie REVO SC ma hamulec linear magnetic brake i jest w pieknym czerwonym kolorze <_< kosztuje pomiedzy REVO S i REVO SX czyli 129$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zdjęcie Revo SC można zobaczyć na Tackle Tour w artykule http://tackletour.com/reviewcabelas2007reelpreview.html Ponadto ZPI zaczyna już myśleć o tuningu ciężkiej szpuli. Zobaczcie sami: PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 tak wiem ale prawie 7g w róznicy wagi szpuli to juz duzo. jesli chcesz rzucać ponad 20 np s7s to niema to żadnej roli. jednak chlopaki pytały o max możliwość zejśćia w dół. ja jakoś niemoge uwierzyć, ze Abu z prawie 23g szpulą, dodatkowo lorzyskowaną pozwoli na operowanie lekkimi wabiami lepiej niz curado. Cześć,Generalnie to wszystko zostało już napisane. Powyżej 10g Revo spisuje się świetnie. Jeśli chcesz łowić poniżej tej granicy sugeruję wybór innego multiplikatora. Jeśli łowisz Jurku za pomocą Curado wabikami poniżej 7g i uważasz, że jest komfortowo to znaczy, że teoria przekłada się na praktykę bo rzeczywiście parametry wskazują na to, że ten drugi powinien zejść niżej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cześć,I jeszcze jedno wyłowione z netu zdjęcie Revo na zresztą bardzo ciekawej wędce, nowości z Evergreen - SkyScraper. Kołowrotek ten znalazł się obok AE74 więc chyba coś w sobie ma skoro trafił do sprzętu gościa, który w tym roku zajął 3 miejsce w JB TOP50. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 kurde kurde, taki revo z tunowana spzulka... moze być niezla masakra jak widac japonczyki zakochali sie nanowo w abu. zreszta co tu sie dziwic, jak widac maja ku temu powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 słuchajcie czy wszystkie wercje revo maja taką samą szpulę?? jakoś umknela mi ta informacja. pytam bu skoro sa wersje z magnetykiem i z hamulcem odśrodkowym to szpula musi się chyba różnić?? taka wersja z magnetykiem i lzejszą szpulką to jabym nawet.. kredyt wział Choć do produktow ABU szczęścia niemam.JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cześć,Same szpulki różnią się niestety drobiazgami. Myślę, że wersje tuningowane przez ZPI będą dotyczyły tylko wersji SX oraz STX bo one akurat nie różnią się. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Remek jaki jest koszt takiej szpuki?? niechodzi mi o jakiś konkretny model, ale o procentowy koszt w stosunku do wartości seryjnego mlynka.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie wiem. Ja to zdjęcie znalazłem na TT oraz na ZPI. Na razie nie wiadomo bo nie ma takiej szpulki w ofercie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Troche zle sprecyzowąlwem pytanie. chodzilo mi o cene takiej szpulki w stosunku do jakiegokolwiek multika, nie koniecznie abu. Np kupujac TDZ alpasa, czy Antaresa AR można dokupić szpulę, tylko jaki jest jej koszt w stosunku do całego mlynkaPOZD JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 http://www.japantackle.com/Tuning_parts/tuning_spools_shiman o.htm http://www.japantackle.com/Tuning_parts/tuning_spools_daiwa. htm http://www.japantackle.com/Tuning_parts/tuning_spools_abu.ht m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 dzieki.Pitt czy to jedyne żródło, gdzie można zobaczyć tuningowane szpule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 moze jeszcze tutaj cos znajdziesz?http://www.plat.co.jphttp://www.ichibantackle.com/index.aspzapytaj innych maniakow od ruchomej szpulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 dzieki raz jeszcze, na plat.co.jp , nie tylko sa ceny ale i waga tych szpul. ceny zabojcze!!!pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dzisiaj wreszcie udało sie przełamać złą passę - 13 razy bez ryby, a dzisiaj udało sie ochrzcić zarówno revo, jak i nowy kij z basspro, a chrztu dokonała raźna 105 Więc mam nowy PB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dzisiaj wreszcie udało sie przełamać złą passę - 13 razy bez ryby, a dzisiaj udało sie ochrzcić zarówno revo, jak i nowy kij z basspro, a chrztu dokonała raźna 105 Więc mam nowy PB! Żartujesz!?! Gratulacje!!!! Wrzuć proszę zdjęcia. Napisz coś więcej A mówią, że 13 to nieszczęście. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Okazuje sie że ryby wreszcie ruszyły sie i zaczynają wychodzić z głębokiej wody, choć i tam sie je trafia - na poczatku kolega złapał 78cm na 9m na trolowanego little erniego. Później spłyneliśmy na płytką wodę - ryba wzieła na 3m, 10m od trzcinowiska na trolowanego percha 12 - peresada miałeś rację - jest to kiler na beznadziejne sytuacje .Na echu było widać chyba właśnie tą rybę - echo pokazało na 3m coś jakby pręt sterczący w górę - pod kątem ok60st, chwile później było branie, w zasadzie pożarcie woblerka.Kołowrotek spisał sie świetnie - przy dokręconym hamulcu, 30lb plecionce i 2oz kiju pięknie udało sie zmęczyć rybę, w dodatku na tyle szybko, że miała jeszcze tyle animuszu żeby zrobić mi porządek i ogonem porozrzucać wszystko co sie dało na łódce.Szybkie mierzenie i foty i ryba wróciła do wody, nie wymagając reanimacji - poszła od pierwszego strzału, jak tylko poczuła wodę Foty wrzucę jutro jak tylko przerobię na mniejszy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 gratuluje i zazdroszczę bo u mnie weekend w pracy. 105 to kawał ryby no i pierwsza metrówka to nie w kij pierdział w przyszły weekend melduje się u Ciebie - dłużej bez ryb nie wyrobię pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wreszcie udało sie zmniejszyć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ładna i grubiutka, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jeszcze raz gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi