Zapraszam serdecznie do lektury nowego artykułu na jerkbait.pl.
Ju?ź jakiś czas zabieram się do napisania tej relacji. Nie do końca miałem pomysł na formę, w jakiej chciałbym to zrobić. Natchnęło mnie, gdy natknąłem się ponownie na jakiś marketingowy bullshit, czyli „jak złowiliśmy milion ryb w ciągu jednego dnia”.
Jaka jest prawda? Często nie a?ź tak r?ł?źowa, jak jawi się to w wybi?łrczych artykułach, jakie pojawiają się sieci lub w prasie wędkarskiej. Łatwo to zaobserwować wśr?łd znajomych je?źd?źących do Szwecji czy chocia?źby nad Ebro. Mn?łstwo wypraw jest nieudanych. Czasem ze względu na pogodę, czasem ze względu na stan wody, a czasem organizator „da ciała”. Czy reporta?źe z takich wyjazd?łw pojawiają się w mediach? Oczywiście, ?źe nie Dlaczego nic nie słychać o takich ekspedycjach? Prawdopodobnie uczestnicy nie mają ochoty dzielić się negatywnymi emocjami i starają się szybko zapomnieć o takim wyjeździe. Czasami dochodzi te?ź wstyd, ?źe brało się udział w takiej katastrofie.
Serdecznie dziękuję?Hlehle za przesłanie do mnie artykułu i ogromną cierpliwość. Dziękuję!
Pytanie
admin
Witam,
Zapraszam serdecznie do lektury nowego artykułu na jerkbait.pl.
Ju?ź jakiś czas zabieram się do napisania tej relacji. Nie do końca miałem pomysł na formę, w jakiej chciałbym to zrobić. Natchnęło mnie, gdy natknąłem się ponownie na jakiś marketingowy bullshit, czyli „jak złowiliśmy milion ryb w ciągu jednego dnia”.
Jaka jest prawda? Często nie a?ź tak r?ł?źowa, jak jawi się to w wybi?łrczych artykułach, jakie pojawiają się sieci lub w prasie wędkarskiej. Łatwo to zaobserwować wśr?łd znajomych je?źd?źących do Szwecji czy chocia?źby nad Ebro. Mn?łstwo wypraw jest nieudanych. Czasem ze względu na pogodę, czasem ze względu na stan wody, a czasem organizator „da ciała”. Czy reporta?źe z takich wyjazd?łw pojawiają się w mediach? Oczywiście, ?źe nie
Dlaczego nic nie słychać o takich ekspedycjach? Prawdopodobnie uczestnicy nie mają ochoty dzielić się negatywnymi emocjami i starają się szybko zapomnieć o takim wyjeździe. Czasami dochodzi te?ź wstyd, ?źe brało się udział w takiej katastrofie.
Serdecznie dziękuję?Hlehle za przesłanie do mnie artykułu i ogromną cierpliwość. Dziękuję!
Pozdrawiam
Remek
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi