Guzu Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Brawo!Gratuluje suma Dobre otwarcie sezonu z nowa wedka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam, Tak sie jakos zlozylo, ze w tym roku jakos mnie te wieksze ryby omijaly. A jak juz sie spotykalem z jakas, to tak na chwile i bez happy endu.Do czasu Od piatku (27 IV) mialem okazje goscic @Tomaszka na moich rewirach sumowych. W sobote (28 IV) spotkala mnie mila przygoda... Na starcie (2 przejazd) zlapalem smyka i jak to mam w zwyczaju mialem juz na oku ten skuteczny tego dnia wobler. Zaproponowalem go @Tomaszkowi, ktory po kilku przejazdach z nim na koncu zestawu odlozyl go do pudelka. A zatem Salmo Whitefish 13 JDR w kolorze blu makreli byl znow wolny i do wziecia. Lubie te jointedy. Na ten model mialem juz w tym roku przygode z konkretna RYBA, ktora mnie zostawila z rodziawiona paszcza, gdy mimo prob hamowania full dragiem poszla sobie w zaczepy... Zatem whitefish wrocil na moj zestaw. Jedziemy... Po przejechaniu sporego odcinka w rynnie starego koryta postanawiam zahaczyc o kancik. Glebokosc na kancie to 2,9 m. Jointed na moim zestawie idzie 2,8 m pod wierzchem, wiec bez korekty czy podnoszenia wedziska. Wjezdzam na rant i BUM. Branie... ... A potem okazalo sie ze to moje, jak dotad, zyciowe osiagniecie w kategorii SUM. Okolo 10 minut holu na Bul Kathos Colossus Blade (zbudowana przez Zbyszka @yglo). Zestaw uzupelnial Avet MXL, na nim plecionka 65 lb (tuffline). Przypon z kevlaru (64 kg). Przyneta: rzeczony juz Salmo Whitefish 13 JDR w kolorze blu makreli. 232 cm mierzyl ow sum, ryba nie zostala zwazona. Z holu, przytulania sie w lodzi i wspolnej kapieli powstal okolo 3 minutowy film ktory zainteresowani moga zobaczyc pod ponizszym linkiem (dzieki za wyrozumialosc, to moj pierwszy montaz i edycja) : http://www.youtube.com/watch?v=ME3WDADF3hM&feature=youtu .be Tu jeszcze raz podziekowania dla @Tomaszka - towarzysza na lodzi a jednoczesnie kamerzysty i pomocnika przy podbieraniu. Pozdrawiam Guzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 MEGA RYB !!!I Mega Sprzęt - dawał radę .Felicidades - no i Sum ładnie wpasował Ci się między nogi ... Pozdro,marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 nice1 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wow, zajebista sprawa, gratulacje pięknej ryby i super filmumyslałem, że już Cię nic tam nie zaskoczy poza zwycięstwem sRealu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Graty Daniel !!! Wiem co pomogo w pobicu starego rekordu !.......Zmaiana FRYZURKI Piekny i jeszcze raz piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziekuje Panowie Rok zajelo mi poprawienie rekordu sumowego.Teraz spodziewam sie ze bedzie trudniej...ale bede walczyl o kolejna wasata zyciowke Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zajrzałem tak z tęsknoty za lipcem.Nowe pomysły, robią sie nowe przyjęty, nowe nadzieje. Może nowy rekord, ciekawe... Oby nie mniejsza niż 2011r.... Pozdro dla teskniacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No Daniel, następna poprzeczka na 250 Może za mną na łodzi za rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratuluje Guzu ...masz tam swoj Labirynt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Guzu wielkie WOW Przy łodzi kręcił młynki niczym pstrąg P.S. Ten filmik to świetna reklama wypadów na Ebro z Tobą w roli przewodnika.pozdro tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Piekna rybka Gratulejszyn Guzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratki Daniel.tutaj moj najwiekszy z turnusu zimowegoniestety poszlem na ilosc a nie jakosc ;PDzieki jeszcze raz wszystkim za udany wyjazd a pogode nastepnym razem wyrzucimy z Bigosem z toreb (bo w kwietniu chyba zapomnielismy)jeszcze przed odprawa na lotnisku...Ps plecionka moze nie 0,12 ale z LIDL'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Moje gratulacje Daniel , piękny klocek no i teraz to już chyba 2,5m będziesz szukał czego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 normalnie depresja mnie dopadnie jak zaraz nie pojade gdzies na sumy! Wszystkim łowcom gratulacje. Piekne ryby! Guzu, ja tam melduje sie u Ciebie w przyszłym roku na bank!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kurcze a mówią, że ludzie z jerkbait'a to internetowi wędkarze. Guzu - niezłe zatem łącze miałeś Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratulacje Guzu, rychłego poprawienia nowo ustanowionej życiówki No i więcej takich filmów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzieki za graty Teraz trzeba bedzie wrocic na ziemie i pojechac na ryby, a nie na sumy... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wygląda na to, że Team Salmo Adventures nieźle podkręcił wątek sumowy w roku pańskim 2012... Dobry rybol Guzu! Róbmy atak na 2, 5 metra. Nie ma się co szczypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wygląda na to, że Team Salmo Adventures nieźle podkręcił wątek sumowy w roku pańskim 2012... Dobry rybol Guzu! Róbmy atak na 2, 5 metra. Nie ma się co szczypać To znaczy dobry rybol jak na amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wygląda na to, że Team Salmo Adventures nieźle podkręcił wątek sumowy w roku pańskim 2012... Dobry rybol Guzu! Róbmy atak na 2, 5 metra. Nie ma się co szczypać Jak sa takie zamierzenia i cele to zamawiam plecionke 0,12 z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wygląda na to, że Team Salmo Adventures nieźle podkręcił wątek sumowy w roku pańskim 2012... Dobry rybol Guzu! Róbmy atak na 2, 5 metra. Nie ma się co szczypać Jak sa takie zamierzenia i cele to zamawiam plecionke 0,12 z netu Na 0,12 mm to sam sobie będziesz łowił. Ja nie mam tyle czasu na holowanie ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Daniel, wielkie gratulacje!!!Ta ryba była niewątpliwie cięższa i większa od Ciebie ...Może kiedyś zawitam u Ciebie i posiłuję się z potężniejszą od siebie... a może być ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Gratuluję wszystkim Łowcom. Guzu, piękna ryba. Oby i mi było kiedyś dane powalczyć z takimi potworami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Daniel. Piękny okaz . Oglądałem tyle razy, że..... kawa wystygła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi