Booseib Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 hlehle- toż WĄS waży więcej od Ciebie , graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Przyłów przy sandaczowaniu. Sprzętowo: TBS68MXF + stelka 2500Fd z nawiniętą Momoi 0,14 i na końcu 3 calowy relaksik. Wygląda, że to rzeka Bug 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) hlehle- toż WĄS waży więcej od Ciebie , graty Na pewno nie był cięższy ode mnie, mimo że był wyjątkowo gruby i pewnie 80 kg ważył Edytowane 15 Października 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Wygląda, że to rzeka Bug I mi się wydaje że to bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Na pewno nie był cięższy ode mnie, mimo że był wyjątkowo gruby i pewnie 80 kg ważył A jak tam ze wzrostem ,bo wydaje mi się że tu akurat 1:0 dla wąsatej paskudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Obydwa ze zdjec byly znacznie "wyzsze" niz ja. Jutro postaram sie wstawic najbardziej wyrosnietego wasa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ten już będzie wyższy od Gortata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ten już będzie wyższy od Gortata..I przy następnym spotkaniu może mu zasadzić kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 hlehle dorzuciłeś do pieca tymi sumami. Ja do tej pory przeciągałem linę z takim ok30-40kg w wiślanym nurcie i strasznie mnie wymęczył. Nie wyobrażam sobie holu 80kilowca. Gratulacje. Ile miały cm te sumy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 200 i 209 Ten drugi miał posturę ryby 230-250, ale ogon miał jakiś nieforemny i krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 200 i 209 Ten drugi miał posturę ryby 230-250, ale ogon miał jakiś nieforemny i krótki gratulacje!!! sumki z dwójką z przodu to miazga, dawaj fotkę tego największego sezon zakończony to zrobię podsumowanie i ja, ryb stosunkowo nie wiele ale najważniejsze nowa życiówka wyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) gratulacje!!! sumki z dwójką z przodu to miazga, dawaj fotkę tego największego sezon zakończony to zrobię podsumowanie i ja, ryb stosunkowo nie wiele ale najważniejsze nowa życiówka wyjęta Fajny paszczak. Ile miał?Gratulacje! ps. @ehhooo jedną dwumetrówkę, złowiłem na wobka od Ciebie Edytowane 16 Października 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 dobra ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Fajny paszczak. Ile miał?Gratulacje! ps. @ehhooo jedną dwumetrówkę, złowiłem na wobka od Ciebie to super, że złapałeś na jednego z moich, pisałem Ci że łowne sa jak oryginały mój, no coż trochę skromnie w porównaniu z tymi 2m+, mały jestem to ryby wydają się duże 180+ @kubaS1 gratki dla Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) W kontekście łowiących seniorów. ps. Jak widać nie trzeba poniewierać ryby po piachu i kamieniach Edytowane 17 Października 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Piekny sumisko twojego Taty,Daniel. Moje gratulacje równiez za Twoje pozostałe potworki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ryba, zdjęcie i Tata - wymiatają. Pozytywnie zazdroszczę. Mój też kiedyś łowił, ale teraz i wołami na ryby bym go nie zaciągnął Cóż zrobić, taki lajf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 daniel ten wasik od taty to wyglada jakby mial ze 4 m gratuluje wszystkim wynikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Mimo, że dyskusja została okrojona o wątek na temat zdjęć ubitego suma, to chciałbym na chwilkę powrócić do tego tematu i podziękować @Patryk1125 za odważną reakcję. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Mimo, że dyskusja została okrojona o wątek na temat zdjęć ubitego suma, to chciałbym na chwilkę powrócić do tego tematu i podziękować @Patryk1125 za odważną reakcję. Dzięki! Również dziękuję z małym "ale" - proszę pamiętać o zgłaszaniu Administratorom, nie prowadzić pyskówek i tworzyć bałaganu na forum.P.S. modernizacji uległ regulamin umieszczania zdjęć, być może to w jakimś stopniu wpłynie na mniejszą "prosektorownię" w dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Wymiatsz Daniel niemożliwie. Gatulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Daniel ryby piekne ,zeczywiscie łeb ma jak 250cm lokomotywa ,co do zabitych ryb to szkoda gadac ,brak szacunku do takich ryb swiadczy o prostocie ludzi ktorzy tak postepuja ,czy tak trudno jest pojac to ze te ryby to przyszłosc naszych wód nie lodówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Moze nie ciezko ale taka jest mentalnosc ludzi.......jak teraz łowi młody(cos tak do 20stego roku zycia)to w wiekszosci przypadków zaszczepił go ojciec .a tego z kolei dziadek.........a kolejne to pokazywanie i opisywanie miejscówek,w których sie złapie,dużą rybe...jestem za tym aby zachowac to na forach dla siebie...a nawet fotki okroic do minimum......Ty tez @Matusiaku swoje zrobiłes z tym filmem o sumach w okolicach Tarnobrzega.....łowie na tych wodach bez mała......jakies 17lat.....i od kilku lat ,zes w ciagu tyg doswiadczył moze kilka osób pod mostem...a teraz nagle zrobił sie taki bum na ta miejscówke....jakies 2 tyg po ukazaniu sie twojego filmu było 18 osób na całej opasce......na nocce.....i chłopy złowiły suma na grunt równo 180cm.porobili zdjecia i puscili.....to nagle było co --urwa robisz baranie dawaj jak nie chcesz....po --uja tu przyjechał sportowiec ---bany.......potem padł 47kg...niestety w łeb.........12kg.....w łeb..........i jeden sandał...84cm......tez beret......a od dłuższego czasu tam łowiły tylko stere dziady miejscowe...........a wiem to wszystko,,bo szwagier tam mieszka.tylko prosze nie spinaj sie..ale czasem w dobre imie i ocalenie ryb lepiej nic nie mówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 A wracajac do dziadka ,ojca ,syna......kazdy ryby do domu przynosił.to i młodego tak wychowali.......i to idzie w społeczeństwie......pytania na zasadzie to po co chodzisz na ryby jak ich nie jesz??????..........wiekszosc zawodów wedkarskich odbywa sie _nie na zywej rybie_i jest ok.....złowia chłopy kilka okoni-kleni tak po 20cm....zanim doniesie do wagi a potem pytania.chce ktos???jak nikt to w krzaki..byłem świadkiem kilku takich zawodów......Wracajac,do sumów i filmu...15 sierpnia.sum...17kg beret........i przełom sierpnia i wrzesnia...sum 60kg i 44kg w miejscowosci Z_ _ _ ki...... z mostem ruskim kolejowym,i obydwa w łeb....(popytaj chłopa z bocianówki to ci co nieco powie)ale w sumie fajnie ze pokazałes ze mozna łowic.......niezaleznie od wody...lecz poprostu musimy być jak w powiedzeniu że >wędkarze śa mistrzami tajemnić< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 @gorgolladnie napisane - wzór do naśladowania dla innych na jakim poziomie należy używać argumentów. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi