tomi78 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Mordowanie tych wspaniałych ryb jest dla mnie całkowicie niezrozumiały tym bardziej takich http://zahori.sk/v-sekuliach-chytili-najvacsieho-sumca-na-sl ovensku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Normalnie scyzoryk mi się otworzył w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek1990 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam, proszę o usunięcie tego posta wraz z kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek_1990 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To i ja się pochwale.Sum 130cm złowiony kilka dni temu na wątrobę w rzece san. ryba spoza strefy regulaminu JERKBAIT.PL pozdrawiam - mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To i ja się pochwale.Sum 130zł złowiony kilka dni temu na wątrobę w rzece san. jak 130zł to niedrogi ten sum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek_1990 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Hehe sorki, jestem bardzo śpiący i zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To i ja się pochwale.Sum 130cm złowiony kilka dni temu na wątrobę w rzece san. na co? człowieku daj spokój....wpie...eś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 no to nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek_1990 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Czegoś tu nie rozumie.Na co złowiony ? Na wątrobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Popek przeczytaj zasady publikacji zdjęć-ryb które jemy nie publikujemy. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6629& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Koledzy chyba nie wiedzą że sumy łowi się na wątrobę LMAO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 A jakie ma znaczenie na co ryba została złowiona?, zasady umieszczania zdjęć są jasne i albo się je akceptuje albo nie http://www.fishing.org.pl/f10/san-86/index88.html#post41843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Nie ma to jak zupka z trupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Sumek fajny, sam bym chciał takie łowic...ale mnie sie wzrok - ostrość - chyba popsuł ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czegoś tu nie rozumie.Na co złowiony ? Na wątrobę. ...klękłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 A ja padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No nic to Panowie - wracamy do tematu i ryb REGULAMINOWYCH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dlaczego zdjęcie było nieregulaminowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dlaczego zdjęcie było nieregulaminowe?pkt 1 regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Rozumiem, że było nieregulaminowe z powodu postu na innym forum? Naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Rozumiem, że było nieregulaminowe z powodu postu na innym forum? Naprawdę? skoro pacjent SAM PRZYZNAL ze ryba zostala zaproszona na obiad weselny to dla mnie sprawa jest dosc oczywista... no chyba ze bedziemy traktowac to tak - ze jak ktos nie napisal czego na j.pl to znaczy ze jest niewinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Sądziłem, że regulamin zdjęć powstał aby zapewnić estetykę zdjęć na forum a nie aby otworzyć furtkę do prowadzenia dochodzeń. O rety!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Sądziłem, że regulamin zdjęć powstał aby zapewnić estetykę zdjęć na forum a nie aby otworzyć furtkę do prowadzenia dochodzeń. O rety!!! Tomek a tak jasniej mozesz. Ustalilismy ze publikujemy zdjecia ryb C&R forum tyczy sie polowu na przynety SZTUCZNE - tak? Tu mamy do czynienia z ryba która:1. złowiona została na wątróbke2. Lowca przyznał - choc nie u nas - ze rybe zaciukał o co kruszyć kopie? Czy chcesz po prostu pokazać jacy to niedobrzy jesteśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Tomaszek taki staż na forum a nie znasz pierwszego punktu regulaminu zamieszczania zdjęć na forum, wstyd Sum BYŁ ładny, szkoda że zjedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 PaNeK, mój staż na forum jest mizerny ale to nie ma nic do rzeczy z tym że patrząc na zdjącie ani ja, ani nikt inny nie mógł w żaden sposób zdyskwalifikować zdjęcia, tym bardziej na podstawie pkt. 1. To tylko tyle, że nie prowadziłem dochedzenia w Internecie w poszukiwaniu info co się stało z rybą po zrobieniu zdjęcia Na przyszłość proponuję więc (taki aneks do regulaminu) zdjęcia zatwierdzać dopiero po przeprowadzeniu wnikliwego dochodzenia, jaki był los ryby po sfotografowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi