mifek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 PaNeK, mój staż na forum jest mizerny ale to nie ma nic do rzeczy z tym że patrząc na zdjącie ani ja, ani nikt inny nie mógł w żaden sposób zdyskwalifikować zdjęcia, tym bardziej na podstawie pkt. 1. To tylko tyle, że nie prowadziłem dochedzenia w Internecie w poszukiwaniu info co się stało z rybą po zrobieniu zdjęcia Na przyszłość proponuję więc (taki aneks do regulaminu) zdjęcia zatwierdzać dopiero po przeprowadzeniu wnikliwego dochodzenia, jaki był los ryby po sfotografowaniu może chciałbyś zostać powołany do takowej komisji??? <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam, proszę o usunięcie tego posta wraz z kontem. Wyluzuj. Naprawdę. Było minęło. Ze swojej strony zachęcam do podchodzenia suma ze sztuczną przynętą. Im większa ryba, tym większa satysfakcja z wypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 ani ja, ani nikt inny nie mógł w żaden sposób zdyskwalifikować zdjęcia, tym bardziej na podstawie pkt. 1. Nasze forum propaguje C&R, po co więc oszukiwać siebie i innych wstawiając zdjęcia ryby która dostała po potylicy?mamy tu kilka tysięcy użytkowników, pewnie rozsianych na wszystkie istniejące wędkarskie fora w Polsce i większość popularniejszych na świecie, niema się więc czemu dziwić że takie akcje wielu mogą prowokować, jest to po prostu nieeleganckie.Zaistnieć można naprawdę na wiele innych bardziej efektywnych sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Mnie się wydaje , że nikt nikogo nie oszukał. Po prostu kolega popek nie przeczytał regulaminu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek_1990 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dokładnie, nie przeczytałem regulaminu, bo szkoda mi na to czasu. Wolę ten czas spędzić na rybach. Większość nie czyta regulaminów. Jestem tego pewny. Chciałem się tylko pochwalić rybką a tutaj jedna strona w temacie niepotrzebnego spamu.Co z rybą zrobiłem to tylko moje zdanie. Zwykle ryby wypuszczam. A, z racji tej, że za tydzień wesele mojej jedynej kochanej siostry więc postanowiłem go podać na szwedzkim stole obok swojskiego bimberku i innych wynalazków.. Po to płacę składki, aby miło spędzać czas nad wodą, oraz od czasu do czasu skosztować świeżo złowionej przeze mnie ryby, które niestety ale bardzo lubię. Zabranie tego suma to również plus w populacji innych ryb. Pomyślcie jak bym go wypuścił ile on by zjadł biało rybu przez kilka,kilkanaście lat, aby osiągnąć wagę +30kg?Popatrzcie na to z drugiej strony.Starsi wędkarze twierdzą, że w Sanie jest coraz mniej ryb.Tak wiem : kłusownictwo, powodzie, nawozy, przyroda... ale również i przez to, że coraz więcej jest w Sanie tego drapieżnika. Z roku na rok trafia się coraz więcej sumików do 60cm. I czasami ciężko się od nich odpędzić. Co będzie za kilka lat? Kanibalstwo? Mógłbym tak pisać i pisać... Wielka afera bo zabrałem jednego suma z Sanu. ehhhh Moją jedną odpowiedzią na całą stronę waszych mało istotnych postów, otrzymam pewnie drugą stronę nic nie wnoszących do tematu komentarzy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zabranie tego suma to również plus w populacji innych ryb. Pomyślcie jak bym go wypuścił ile on by zjadł biało rybu przez kilka,kilkanaście lat, aby osiągnąć wagę +30kg?Popatrzcie na to z drugiej strony.Starsi wędkarze twierdzą, że w Sanie jest coraz mniej ryb.Tak wiem : kłusownictwo, powodzie, nawozy, przyroda... ale również i przez to, że coraz więcej jest w Sanie tego drapieżnika. Z roku na rok trafia się coraz więcej sumików do 60cm. I czasami ciężko się od nich odpędzić. Co będzie za kilka lat? Kanibalstwo? Mógłbym tak pisać i pisać... To już ostatnio było grane: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31571&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 proponuje bardziej rozwaznie dobierac slowa... pozdrawiam - mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Moim zdaniem podczas rejestracji powinno się przeprowadzać prosty test na inteligencję(choćby śladową) i pewnie uniknęlibyśmy wielu idiotycznych sytuacji... sory za offa,ale szlak mnie zawsze trafia jak się porównuje dużego drapieżnika do kiełbi i płotek które by zjadł gdyby żył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek_1990 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 sory za offa,ale szlak mnie zawsze trafia jak się porównuje dużego drapieżnika do kiełbi i płotek które by zjadł gdyby żył...Kto porównuje suma do kiełbi i płotek ? :huh: Z tym testem na inteligencję to jednak dobry pomysł.Sum zjada niemal wszystko co napotka na swej drodze podobnego do ryby i nie tylko. Administracje prosiłbym o ostrzeżenie każdemu, kto będzie próbował dalej prowadzić tą dyskusję, która do niczego nie prowadzi. W przeciwnym wypadku proszę o zbanowanie samego siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Przeczytaj co tu napisałeś: Zabranie tego suma to również plus w populacji innych ryb. Pomyślcie jak bym go wypuścił ile on by zjadł biało rybu przez kilka,kilkanaście lat, aby osiągnąć wagę +30kg?Popatrzcie na to z drugiej strony.Starsi wędkarze twierdzą, że w Sanie jest coraz mniej ryb.Tak wiem : kłusownictwo, powodzie, nawozy, przyroda... ale również i przez to, że coraz więcej jest w Sanie tego drapieżnika. Z roku na rok trafia się coraz więcej sumików do 60cm. I czasami ciężko się od nich odpędzić. Co będzie za kilka lat? Kanibalstwo? Mógłbym tak pisać i pisać... Wielka afera bo zabrałem jednego suma z Sanu. ehhhh Moją jedną odpowiedzią na całą stronę waszych mało istotnych postów, otrzymam pewnie drugą stronę nic nie wnoszących do tematu komentarzy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Chłopacy, zlejmy już temat popka - nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Panowie na ryby <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 wpadam co chwilę w ten wątek z nadzieją, że zobaczę fajną rybkę a tu ciągle jakieś pitu pitu... już jutro rozpoczynam już 4 weekend pogoni za sumkiem, na razie nie jest źle ale zawsze mogło być lepiej, pochwalę się nie największym który dał się wyciągnąć ale to mój największy złapany na spinning. Branie ze środka rzeki, w niczym niewyróżniającym się miejscu.. na koniec gratuluje wszystkim co dotychczas połapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Sumek z początku sezonu złowiony przez mojego syna Damiana ponad 160cm.Rzeka Odra branie na prostym odcinku bez ostróg.Pora wieczorowa.Oczywiscie pływa dalej Przepraszam za jakośc zdjecia ale szybkie foto z komórki i do wody Zestaw typowo boleniowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Gratuluję okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Niezły wąs,gratulacje Damian.One lubia testować boleniowo-sandaczowe zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Pogratuluj synowi. Taką rybe juz można niezle przytulic, jak widać. Piękna zdobycz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gratuluje wasaczy! Kolejne fajne ryby w naszym sumowym watku 2012. Licze, ze niedlugo Piotr (@Niedzwiecki) wysypie troche zdobyczy z obecnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam. Niestety ale umnie bez brań. Bardzo słaby sezon . Ot jeden maluszek i tyle. Pozdrawiam Lecza rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 zdjęcie niezgodne z regulaminem - ryba na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 I się nie pochwalił Ładne kijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 zatkało mniewow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie ma to tamto.Niedźwiedziu dla mnie jeśli chodzi o ten gatunek to jesteś zdecydowanym liderem.Miażdżące efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wiedziałem że to podpucha bo jak niedzwiecki nie złowi to kto ma połowić .Tak po prawdzie to mnie takie posty dołują bo 14 pływałem po Wiśle i się pocieszałem że może nie brały a kolega dowala takimi kijanami .Masakra .Nie wiem jak to robisz ale podziwiam bo takiej systematyki to jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 zatkało mniewowMnie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi