joker Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Piękne ryby Niedźwiecki A tu nowy rekord z Rybnika http://www.radio90.pl/105-kg-i-254-cm-dlugosci-rekordowy-sum -wylowiony-z-zalewu-rybnickiego.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Gratuluje RYBY i gratuluje jeszcze bardziej iz : Sum, złowiony przez pana Tomasza, po zmierzeniu i zważeniu wrócił do wody. Zamieszczenie TEJ informacji jest rownie wazne jak sama informacja polowie! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Żro te ryby to se wyglądają, miśki. Tacy powinni mieć wyższe składki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ciekawe jaką ksywkę maja ci kolesie na słynnym forum łowców okazów Ja bym sie wstydził podać imie i nazwisko. Co za rzeź Tak przy okazji to tylko czekać tu majowych potworów. będzie mozna przyklasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Bieda umysłowa, przykro patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Bieda umysłowa, przykro patrzeć Ale o co chodzi? Przecież sum wypuszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mam zlokalizoawne kilka wąsaczy w Wiśle - ryby mają po ok 2m - jak się do nich dobrać łowiąc z główek -nie dysponuję jak narazie środkiem pływającym i tylko z brzegu mogę próbować podjąć z nimi współprace. Jednego wieczoru, podczas sandaczoawania, stałem jak wryty patrząc na zbierające jazie - po kilkunastu minutach żerowania jazi - sumy zaczęły zbierać jazie. Ten widok zapamiętam do końca życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Bieda umysłowa, przykro patrzeć Ale o co chodzi? Przecież sum wypuszczony. Lecz te z linków w poprzedniej stronie już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 W Narwi zostalo niewiele duzych sumow,a kazdego zlowionego i tak spotyka ten sam los. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120719/OST ROLEKA/120719666 To samo w Bugu,uwaga na drastycznosc zdjec http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120718/OST ROW/120719704Metoda na kule z jetki wybila niemal do cna populacje duzych sumow z powyzszysz rzek. Ale DEBILE nie prawdopodobne, że są tacy IDIOCI na świecie i jeszcze się chwalą i są dumni z tego, że zaszlachtowali te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Najgorsze jest to, że gazeta nie mająca pojęcia o wędkarstwie gratuluje temu kolesiowi. Właśnie tak idzie do piachu cała filozofia C&R, a opinia publiczna myśli że jest mega bohaterem zamiast mega mięsiarzem. pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Wiślane sumisko złapane na wobka Wisła6 wiadomej produkcji Razem z Panem Wojtkiem bobrowaliśmy koryto łeb w łeb. Uderzenie w połowie koryta. Obie wędki równocześnie się wygieły i przez krótki moment nie wiadomo było o co cho. Po chwili wobek Pana Wojtka wynurzył się z wody zapięty kotwicą o moja plećke. Po zdjęciu przeszkody zaczęło się pompowanie - okazja do sprawdzenia sprzętu w końcu sie nadarzyła Wąsaty zaczął spływać z nurtem. Kilkunastominutowy hardcorowy hol i ryba była przy brzegu. Pan Wojtek rozebrany po gacie podebrał rybe like a boss Niespełna 190cm cielska. Waga zamknęła się na swoim extremum 40 kg więc nie wiem do końca ile ważył. Sprzęt TD Zillion 7'4 1/2-2oz + Ryoga 2020L z plećką momoi takumi 28lb. Fluo daiwa HC 11kg kręcony na spinwall no14 - kotwice owner treble st36 no6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 To jest kur..a zdjecie a nie pod jakims pier... sklepem albo ze lbem w garazu.gratuluje rybska.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Bardzo ladna stalowa (w kolorze) Ryba! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No kawał suma. Do tego z brzegu. Fajnie też zobaczyć taką rybę żywą z mojej okolicy. No jakoś jak się ostatnimi czasy ktoś pochwalił podobnym okazem, to trupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja pieprze ale kaban.Maek toś dał do pieca.Wkręty widzę wytrzymały.Dzięki za fotkę z wobem w japie i niech moc będzie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Piękny wunsz @maek - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Maek, niesamowita ryba - gratulacje. A do tego z brzegu, na spining (casting), z rzeki - podwójne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Pozostaje tylko przyłączyć się, Maek GRATULACJE Przy okazji również dla @niedzwiecki i pozostałych łowców GRATY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Maek, a tak z ciekawości - jak wytrzymał to wszystko FC 11kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Maek gratulacje, jak dla mnie jesteś najwszechstronniejszym spinem-castem na półmetku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzieki wszystkim za graty i życzę Wam wszystkim podobnych emocji!!Tomy wobek wytrzymał bez problemu - jeste jak nowy - teraz trzeba go stestować na marlinach Maek, a tak z ciekawości - jak wytrzymał to wszystko FC 11kg? Fc też wytrzymał bez problemu - w sumie to nawet go nie wymieniałem po holu bo do szczotki miał daleko i był nietknięty - sumisko zapięło się książkowo. Praktycznie nie doznał żadnych obrażeń i wrócił zdrowiutki do wody by jeszcze podrosnąć. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się zobaczymy pozdro chłopacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 a miałeś jechać z UL na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 byłem z ul przedwczoraj ale szybko wróciłem do domu po przegranej z sumem - przetarł delikatną plećke. Nawet nie byłem w stanie wyczuć ile mógł mieć. Zabrałem cięższy sprzęt ale tamtego dnia nic już nie uraczyłem poza kilkoma bolkami ~60cm. Wczoraj się los do mnie uśmiechnął. Teraz pora na dwójkę z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Piotr gratki pieknej sztuki i za C&R. Wobki Tomka w tym roku rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dla rozluźnienia atmosfery,mój pierwszy w tym sezonie niewiele ponad metr,ale pierwsze branie w sezonie zawsze cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi