saalar Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ale konkret! Piękny basior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Przepiękna ryba. Zazdroszczę emocji. Gratulacje i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dziś znów udało mi się złowić suma Około 150 cm. W końcu mogłem posłuchać terkotki w abu toro winch . Dziś czeka mnie wycieczka do sklepu wędkarskiego po morskie agrafki. Aby tylko skończyło się na agrafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W sobote razem z wierzbolp oraz Wojciech_B zaliczyliśmy króciutki, ale jak się okazało bogaty w adrenaline wypadzik na szczecińską oderkę... Cel był jasny skoro świt - Bolesław - później jak się już poważniej rozjaśni - zabawy nieco poważniejszym sprzętem... Bolki oczywiście - jak zwykle na TYM łowisku nie chciały współpracować poza pojedynczymi spławami niezaobserwowaliśmy większej chęci do współpracy, więc dość szybko przenieśliśmy się na inne łowisko. Wojciech zaproponował świezo odkrytą dziuplę 8/10m z sporo płytszym otoczeniem... Coż - zapowiadało się całkiem ciekawie. W ruch poszły typowe zabawki sumowe. Ciężki sprzęt, duuuże blachy, nawet jerki. Ponadgodzinne katowanie dziupli nie dało większych sukcesów poza delikatnymi sprytkami nawet na dość spore gumki. ok 7.30 po tym jak Wojciech zaliczył kilka nudnawych holi ponadmetrowych... konarów z dna (hol z 10m) odnotowałem - niemal w tym samym miejscu coś w rodzaju przejechania główką pod asfaltowej tarce oraz STOP. Przycinka i... martwy opór, który na szczęscie dało się powoli holować. Pierwsza myśl... Cholera. kolejny konar...Ale po kilku pompkach kij wchodzi w jeszcze głębsze ugiecię i nastepuję krótki odjazd... hm... wychodzi, że ten konar przejawia jakąś wolę walki... Kilka pompek i rozpoczyna się klasyczny hol... Sprzęt nie jest słaby - choć do typowo sumowego też mu trochę brakuje... Kij GAMAKATSU ZEXXA (Makamba popraw mnie jeśli źle pamietam) 15-80g / 240cm Choć bliżej mu do 10-60max... Linka również GAMAKATSU (wcześniej miałem problemy w dojsciem do porozumienia z nią) na końcu strzałowy z FC oraz Klasyczna stal w otulinie przed gumą na konkretnych haku BARBARIAN. Dziura pod samymi nogami, więc jest szansa, że ryba zbyt daleko nie będzie miała ochoty odjeżdzać. I tak też się dzieje. Po kilku podejściach bliżej nad i kolejnych kilku odjazdach oraz dwukrotnym puszczeniu bąbelków ryba zmienia strategie działania i... postanawia psróbować wejść w pionową skarpę którą mamy pod nogami... Poczułem kilkukrotne - bardzo nieprzyjemne tarcie po skarpie i... CHOLERA JASNA !!! ZACZEP TWARDY. Czyżby jednak dopiął swego??? Lekkie zluzowanie hamulca walki i... jest efekt. Sum postanawia odejść trochę dalej i... sam wychodzi z zaczepu... Uff... było blisko porażki... Kolejne zabawy w moja Twoja i powoli, powoli sumek jest coraz wyżej, następuje mierzenie niewidzianej jeszcze wtedy ryb... 100... 110... 120... więcej chyba nie bo dawno by się zdenerwował i poszedł w cholere... Chociaż z drugiej strony... może ten dołek mu wystarcza do tego by czuć się panem sytuacji... następuje zawijka pod powierzchnia... mówię, że może mieć nawet 130... bo jakiś dziwnie wysoki w ogonie jest... dalsza część holu następuję już w miarę spokojnie... choć widmo zaczepów pod nogami ciągle wisi nad nami... Wojciech powoli układa się do akcji podebrania... Po (chyba) trzecim podprowadzeniu udaję się sprawdzić uzębienie ręką uzbrojoną w rękawice robocza i oto jest!!! lądowanie i mierzenie wskazują na całe 134cm szczęscia kilka fotek i ... zmykaj... Może się jeszcze w tym roku spotkamy... Chwilą na dojście do siebie i ... Mr. Wąsik wraca do dziupli a mi pozostaje kilka pamiątkowych klapnięc lustra... PS. Wojciech - dzięki za dopuszczenie do nowej miejscówki... Wierzbolp - dzięki za usługi sptrykacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 To ostatnie zdjęcie niczym klatka z PKF. Takie dołki zawsze budzą wyobraźnię. Powinny tam i inne siedzieć. Gratuluję ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Eh Mifas mordo jedna .Gratuluje ryby.Relacja też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Gratulacje łowcom. Rafał zaje... opowieść+foto. relacja Ja niestety dop.pod koniec tygodnia na rybki(nawał roboty) PS.a barbarian to jak z mojej starej produkcji wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 @mifek, świetna relacja i piękny wąs, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No , Mifek - ładnie mi Gamaka rozdziewiczyłeś. Teraz wstyd nim będzie jakąś mniejszą rybę złapać. Swietna relacja i świetne fotki.Gratuluję też ładnego wąsacza. Kijek dokładnie nazywa się Gamakatsu Zexxer.A plecionka to Gamakatsu G-Power Ultra Braid X8 PE 0.26mm 35.2lb 16kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Niezły Sumek mam nadzieję ze wrocił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Niezły Sumek mam nadzieję ze wrocił do wody yyyyyyy. jesli chodzi o mojego to... myslalem ze wszystko widac na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No , Mifek - ładnie mi Gamaka rozdziewiczyłeś. Teraz wstyd nim będzie jakąś mniejszą rybę złapać. Kijek dokładnie nazywa się Gamakatsu Zexxer.A plecionka to Gamakatsu G-Power Ultra Braid X8 PE 0.26mm 35.2lb 16kg. nie widze problemu... w takim razie mogę Ci go już nie oddawać wiesz... w trosce o Twoje dobre imie... i żeby wstydu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Superr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Gratki Mifek za wąsa..Fajnie że zapodałeś opis z zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Super Mifas - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Kaapitalny wąsik!! Gratulację dla moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dzięki Panowie... Miejscówka jest BARDZO obiecująca więc na pewno jeszcze tam wrócimy... W sumie... niektórzy to już dziś tam wrócili... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Rafał ,git ryba Fotograf nie zgorszy W tych stronach troll byłby swietny ale wciaż ciezko przekonac nie przekonanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Rafał ,git ryba Fotograf nie zgorszy W tych stronach troll byłby swietny ale wciaż ciezko przekonac nie przekonanych... wcale nieciezko... tylko trzeba miec odpowiedni sprzet... a to juz bywa problemem... chociazby taka glupia sprawa jak ... dzialajacy silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Piekny marmurek Mifku,moje gratulacje.Dodatkowo bardzo fajnie opisane zmagania.Życze kolejnych,wiekszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Brawo,gratuluje emocji...obyscie mieli jeszcze okazje sie spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Fajna fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Honor redakcji uratowany. Chociaz Ty Mifku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Honor redakcji uratowany. Chociaz Ty Mifku już nie redakcji... co najwyzej grona moderatorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi