saalar Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 jak zwał tak zwał. grupa trzymająca władze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 nic się nie da przed Tobą ukryć Mifek, łowco SUMika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Mifek tyle fotek,że łatwiej byłoby filmik nakręcić i wstawić Gratki wąsatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Mifek tyle fotek,że łatwiej byłoby filmik nakręcić i wstawić Gratki wąsatego. Bart - ale moje D60 nie kreci filmow.. a jakość z HTC desire byla by malo zadowalajaca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kolejny nocny sumek tym razem tylko 130+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 moje skromne 125 cm i 13 kg. Pierwszy sum w zyciu ale zlowiony na stawie chodowlanym. Musiał wciągnac duzooo karpików no i podejżewam ze 4 kaczki małe których brakowało nie wiadomo dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Gratulacje Mifek!!:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mifek tyle fotek,że łatwiej byłoby filmik nakręcić i wstawić Gratki wąsatego. Bart - ale moje D60 nie kreci filmow.. a jakość z HTC desire byla by malo zadowalajaca.. Z tym filmikiem to taki żarcik Fota to fota Aczkolwiek mam kamerkę cyfrową ale nie mogę się przełamać żeby ją zabrać na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kolejny nocny sumek tym razem tylko 130+ . Belly + noc + sum... . Cieszy potrójnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Każdy taki połów to sporo frajdy ale też lekki niedosyt że nie mogę trafić na takiego z dwójką z przodu boją się mnie? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Każdy taki połów to sporo frajdy ale też lekki niedosyt że nie mogę trafić na takiego z dwójką z przodu boją się mnie? <_< Czy aby napewno Ciebie ... , boją się tego, że się pochwlisz a wtedy inaczej może się skończyć {autopsja } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jbk, 200+ na pływadełku mogło by cię zaciągnąć do innego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jbk, 200+ na pływadełku mogło by cię zaciągnąć do innego stanu Zawsze mam z sobą prowiant i wykupiłem dodatkową licencję która obejmuje też wypadki losowe przy łowieniu Nastepna próba z soboty na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panowie słyszeliście może o sumie 105 kg z Wisły?? Znacie może jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panowie słyszeliście może o sumie 105 kg z Wisły?? Znacie może jakieś szczegóły? Jeżeli znana jest waga, to na jakieś 90% ryba została zaszlachtowana, a to sprawia że ja nie chcę znać szczegółów. Nawet jeśli taki okaz naprawdę został złowiony. Widziałem natomiast ostatnio fotki suma 220+ z Wisły. 100 kilo może nie miał, ale i tak przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Panowie słyszeliście może o sumie 105 kg z Wisły?? Znacie może jakieś szczegóły? Tak, nawet zdjęcia widziałem ... ryba złowiona w Rybniku, ale legenda się narodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @Mifek moje gratulacje! Swietna relacja i super fotki. Zycze jeszcze wiekszych kijanek. @Jbk dla Ciebie rowniez gratulacje za systematycznosc polowow i fajne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @hlehle dawaj foty tego swojego byka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @hlehle dawaj foty tego swojego byka Właśnie, cały dzień czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @hlehle dawaj foty tego swojego byka Właśnie, cały dzień czekałem... Tomek, a nie widziałeś jeszcze? Piotrek masz priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A ja poproszę namiary GPS na tego suma na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @hlehle dawaj foty tego swojego byka Właśnie, cały dzień czekałem... Tomek, a nie widziałeś jeszcze? Piotrek masz priva. Ja też poproszę Jak pomyśle, że mogłem mu cykać foty to mnie krew zalewa Życie z kobietą ma swoje plusy ale minusy niestety też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja też poproszę Jak pomyśle, że mogłem mu cykać foty to mnie krew zalewa Życie z kobietą ma swoje plusy ale minusy niestety też. A może to ja cykałbym fotki Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ach szkoda gadać może będzie jeszcze okazja ku temu sorry za off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @hlehle dawaj foty tego swojego byka Gratuluje , wielkiej ryby.Mój troche mniejszy , ale też juz z tych ładnych , wiślany 212 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi