szewer Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja pier......Gratulacje!!! To Wisła czy Odra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gratki sedeczne Piotr. Piekne wyniki z Wisełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 @niedzwiedzki słyszałem, że byłeś na wiślanym eldorado bez przewodnika, jak tam efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gratuluje panie Piotrze rybki 212 jednak słyszałem o większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Piękna fota,widać że profesjonalista pstrykał PiEkny okaz,szczere graty i respekt. kolega nagrał kilka sekud holu mego sumka (tu link,jeżeli umiem dodać...) http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=111705302311980&s et=vb.100004175318866&type=2&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ładne wąsy @WOBI pływanie w woderach to samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 @niedzwiedzki słyszałem, że byłeś na wiślanym eldorado bez przewodnika, jak tam efekty? Część . Tak spędziłem 2 dni na Wisełce. Wynik to 6 sumów i piękny sandacz.Wiśła rzadzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 to zależy,jak wyskakuję popływać to zdejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przepraszam za OT, ale nie życzę, żeby któregoś razu zabrakło Ci czasu na ich zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Niedzwiedź poprostu kopara mi opadła na całego.Wymiatasz okrutnie.Tylko pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Panowie, trzymajmy się tematu wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to dla powrotu do wątku, Maleństwo małego łowcy sumów Szymona S.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Szymorning podbiera sumy z zamkniętymi oczyma, żaden magini nie ma szans .. pozdro dla sumkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 EDIT: Pomyłka, nie ten wątek. Gratuluję ładnych wąsów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 .Moja pierwsza rybka która spełnia forumowe normy, jak na suma to nic specjalnego 118cm. Złowiony na bardzo delikatny sprzęt, kijek od Mekamila na muchowym blanku klasy 4 długi na 2,75m, do tego shimano 2500, plecionka sufix 6lbs, jako przynęta 5cm Salmo Minnow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Bardzo fajny wąsik,gratki:) Teraz juz inne hole nie będą tak emocjonujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 dziś przy bolkowaniu i mnie się trafiło Poszło szybko i sprawnie, kilka minut i po sprawie 110cm Daiwa Powermesh 3m 5-30grStradic 4000 FGP-line 20lbsSpinwal nr 14Raptor 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ...że też mi się nie trafi nigdy przy Rapowaniu taki który da choć cień szansy na udany hol.Jak już siądzie to lokomotywa a ja mogę co najwyżej dać wędkę w poziomie.Biegania po opasce też mnie już nauczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 dziś przy bolkowaniu i mnie się trafiło Poszło szybko i sprawnie, kilka minut i po sprawie 110cm Daiwa Powermesh 3m 5-30grStradic 4000 FGP-line 20lbsSpinwal nr 14Raptor 7 Faktycznie tak jak Tomy pisze o tym bieganiu - dobrze , że Kolega nie musiał biec po tej opasce - troszkę by miał metrów do pokonania Fajne wąsiki łowicie. Miło popatrzeć. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 nie no, kto mówił że biegu nie było, wziął jakieś 15m wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Moja pierwsza rybka która spełnia forumowe normy, jak na suma to nic specjalnego 118cm. Złowiony na bardzo delikatny sprzęt, kijek od Mekamila na muchowym blanku klasy 4 długi na 2,75m, do tego shimano 2500, plecionka sufix 6lbs, jako przynęta 5cm Salmo Minnow. Fajna rybka...Gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Tak sie rozsiadłem dziś z kubańskim cygarem przywiezinym przez kumpla nad zdjęciami pieknych barakud jakie połowił, niczym sam Ernesto z katamaranu, poczym robiłem segregację gazet iznalazłem w styczniowo-lutowym Raubfisch-u na str 96 informację o największym udokumentowanym sumie z niemieckiej Odry z roku 1761, który miał 375kg i 5m długości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Tak sie rozsiadłem dziś z kubańskim cygarem przywiezinym przez kumpla nad zdjęciami pieknych barakud jakie połowił, niczym sam Ernesto z katamaranu, poczym robiłem segregację gazet iznalazłem w styczniowo-lutowym Raubfisch-u na str 96 informację o największym udokumentowanym sumie z niemieckiej Odry z roku 1761, który miał 375kg i 5m długości... Ach te legendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dla podtrzymania wątku kijanka 178cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi