hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Kilka sumków z naszej łódki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 hlehle graty za piekne ryby,ale z kapiela chyba przesadziles! ile woda miala tem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No rozkręca sie wątek az miło. Ten sumek w kąpieli jakich jest rozmiarów? Widać że godny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No rozkręca sie wątek az miło. Ten sumek w kąpieli jakich jest rozmiarów? Widać że godny. Wyjątkowo gruby, a niezbyt długi - 194cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Na jakim zbiorniku łowiliście? W dobrej kondycji ryby? Ja mam jeszcze 6 dni do wyjazdu i takie foty mnie lekko budują. Jeszcze raz wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No rozkręca sie wątek az miło. Ten sumek w kąpieli jakich jest rozmiarów? Widać że godny. Wyjątkowo gruby, a niezbyt długi - 194cm.No faktycznie 194cm taki króciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Na jakim zbiorniku łowiliście? W dobrej kondycji ryby? Ja mam jeszcze 6 dni do wyjazdu i takie foty mnie lekko budują. Jeszcze raz wielkie gratulacje. Mequinenza, Ebro i Segre.Jak widać na fotkach - kondycja bardzo dobra.Ryby były bardzo silne, szczególnie te 120-150 - sportowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gratulacje, piękne rybyJak jutro wykupie karte na Francje i zrobie dobre zakupy wędkarskie to 3 dni powalcze z sumami okolice Lyonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ładne fotki i piękne sumy , gratuluję , a woda to chyba mniej więcej jak latem w Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Z okolic Caspe z przed kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Widze ze zaroilo sie w watku sumowym od pieknych ryb!Moje najszczersze gratulacje dla Lowcow! . Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gratuluję wszystkim łowcom pięknych wąsatych przeciwników.Oby były same ponad 200cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piękne rybki.Gratulacje.Niech następne będą jeszcze większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Uuuuuu slyszalem,ze chlopaki NIEZLE na Ebro daja rade !!!trzeba poczekac na jakies foty jak skoncza ! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Uuuuuu slyszalem,ze chlopaki NIEZLE na Ebro daja rade !!!trzeba poczekac na jakies foty jak skoncza ! <_< Rozbili bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Chyba tak hlehle !I to Bank przed wyplatami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Też słyszałem że ładnie czekać tylko na zdjęcia może artykuł się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Od najmniejszych z tych wartych uwagi sumików czas zacząć: Podsumowując mój wyjazd to suma summarum jest to w sumie mój największy sum z Mequinezy Niestety dwumetrówki nie złapałem, ale przynajmniej jest po co tam wracać. Podziękowania dla Daniela za podanie sumów na tacy Pogoda była okrutna, na sandaczach w Polsce w listopadzie tak nie zmarzłem jak w Hiszpanii na sumach w kwietniu 186 cm, przynęta Los Karachos czyli Jaxon Karaś. Kij Batson RCLB 50lb + multik Avet z plećką 65 lb. Uploaded with ImageShack.us Lekko wyjechał poza kadr Uploaded with ImageShack.us No i w górę go! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A jednak Karaś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kolejny wąsaty w skali rosnącej - tym razem 210cm kolegi Marka @markmark3 czyli mocne wejście na forum: Sprzęt jak widać - betoniarka + Dragon Millenium + Salmo Hornet 9 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A jednak Karaś <_< Od razu powiedziałem Danielowi, że się Krzysiek ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wierzę w niego zawsze i wszędzie. Nawet jak autorytety twierdzą, że w danym miejscu jedyną słuszną przynętą są – dajmy na to – dwudziestocentymetrowe klepki, to ja i tak koszę na Karasia… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No i Markowe 225 oczywiście Los Karachos! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi