wujek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Fajny wąchol, w końcu sobie go zobaczyłem .gratulacje i pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Graty @kibol,ryba i foty super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tomku gratulacje, bardzo fajny wąsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wątek spadł na drugą strone, trzeba odświeżyć Wąsacz z ostatniego wypadu na Wisełke, przynęte wobler Jaxon Ferox 12cm. Jest to mój pierwszy ładniejszy (dla mnie oczywiście) sumek jakiego wyjąłem. Śmigałem za nimi już troche w tym roku, uczę się łowić tą piękną rybke i powoli zaczyna być widać efekty, ale powiem szczerze że już traciłem cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fajna rybka i zdjęcie,graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gratki za ładną rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) ...... Edytowane 11 Października 2012 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) usunięto przez-miramar69 Edytowane 11 Października 2012 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest nie tak z tym pierwszym zdjęciem? (jeśli chodzi o drugie , to zdecydowanie jest do usunięcia ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Co jest nie tak z tym pierwszym zdjęciem? (jeśli chodzi o drugie , to zdecydowanie jest do usunięcia )Wiem, wiem że obie gęby na tym zdjęciu to paskudy ale to wybory "mistera uniwerSum" Edytowane 10 Października 2012 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dokładnie to "pierwsze"zdjęcie jest ok,może troszke luzu,w tym dziale,bo napewno lepiej,wyglada,paszcza suma,jak "zielone ostrzeżenia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) To jak jesteśmy w temacie mało estetycznych fotek ... Edytowane 10 Października 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No to ja już wole to pierwsze zdjęcie Nie rozumie co niby z nim nie tak Niby jak ma to wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ładny przeciwnik Daniel:) @miramar69konkretny gruubasek,gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Daniello w tym roku wyspecjalizował się w łowieniu ryb większych od siebie to i trochę wprawy ma w zapasach sumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Gładkie torsy, zapasy w błocie, ja już tu więcej nie zaglądam - trochę strach! Każdy łowi to co lubi więc najzupełniej tolerancyjnie, gratuluję. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Daniello w tym roku wyspecjalizował się w łowieniu ryb większych od siebie to i trochę wprawy ma w zapasach sumowych Oj nie w tym roku. Już wcześniej było kilka sparingów z większymi przeciwnikami i nawet kilka razy udało się wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A sie porobiło Wielkie pozdro dla wszystkich lapaczy paskud . Nastepne zdjęcia będą z walki w kisielu oraz tanieć na rurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przeciwnik poskromiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Piekne cielaczki ,jednak mamy jeszcze okazy w naszych wodach ,ciekawe jak PZW zareaguje ,mam nadzieje ze wprowadza gorny wymiar ,Daniel z tego co słyszałem to sporo ryb wam zabili na odcinku, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Na PZW bym nie liczyl. Lud pragnie miesa.Niestety dobrze slyszales, informacje szybko sie rozniosly (j.pl w tym skutecznie pomogl) i byl "najazd Hunow". Jak nie szlo zlowic normalnie to ryby wyjezdzaly za kapote. A Polak to cierpliwy drapieznik, bedzie oral kilka dni az dorwie ofiare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No niestety wystraczyło że 3 dni zdjęcia powisiały i pozamiatane Przekleństwo internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Przyłów przy sandaczowaniu. Sprzętowo: TBS68MXF + stelka 2500Fd z nawiniętą Momoi 0,14 i na końcu 3 calowy relaksik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Siema Daniel Ależ pocisną z tymi sumami. Piękne rybska Ps Wczoraj tak pedziles na pontonie ze nawet nie widziałeś jak machalem Pozdrawiam Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Przemek nie zauważyłem Cię. Priv Sezon sumowy zakończony. Czas na jakieś małe podsumowanie ...Ryba może nie największa, ale za to najsilniejszy kark z tego sezonu. Przysporzył mi mnóstwo emocji, ponieważ nie walczył dynamicznie, ale cały czas trzymał dystans i spływał non stop w dół rzeki korzystając z nurtu. Jak w końcu udało się go podebrać, to ledwo dałem radę go utrzymać. Edytowane 15 Października 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi