salmon1977 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ktos w koncu podjął walke z ryba (młyny przy burcie)Te nie konczace sie przeciaganie liny jest mdłe Siła Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Daniel. Piękny okaz . Oglądałem tyle razy, że..... kawa wystygła No to Waldku wisze Ci kawe Jak bedzie okazja, a licze na to, kawe zamienimy na piwo Pozdrawiam Guzu P.s. Ponizej statyczna fotka rozpostartego jegomoscia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Należał Ci się Danielu ten fortepian Najchętniej już bym tam wrócił, ehhh...P.S. Właśnie wróciłem z majówkowego szczupaczenia - same małe pistolety. Koledzy twierdzą po moim narzekaniu, że się rozkalibrowałem na tym Ebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Daniel, gratulacje równie wielkie, co Twoja zdobycz! Piękna ryba! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Brawo Daniel. Bardzo ładny sum. Teraz czekamy na 250+. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Daniel gratulacje, filmik rewelka. A sum (fortepian) normalnie brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markmark3 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Guzu dał czadu na maxa..wiedziałem ze nie odpuści prawdopodobnie w tym roku 4 sumy które były wywleczone na Ebro powyżej 2.1 m do 2.4 m zrobią na dlugi czas zrobią zamieszanie..a To jeszcze nie koniec roku..ba..Sezon jeszcze się na dobre nie zaczol..To panowie kolejna poprzeczka 2.5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Lepszej rekomendacji dla RCLB-ka i w ogóle sprzętu nie ma @Guzu masz może fotki z holu, z ugięciem kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Lepszej rekomendacji dla RCLB-ka i w ogóle sprzętu nie ma @Guzu masz może fotki z holu, z ugięciem kijka? Zdjec (statycznych) pracujacej wedki nie mam.Polecam film z holu - tam co nie co widac jak sprzet pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Podeślij proszę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Podeślij proszę linka. Czytasz ten wątek uważnie, czy tylko tak Ci się wydaje ? Link jest w wątku, jeśli jednak nie potrawisz znaleźć to proszę; http://www.youtube.com/watch?v=ME3WDADF3hM&feature=youtu .be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 . - Chiałbym żebyś powiedział coś z okazji złowienia tego suma- A co ja mogę powiedzieć, jestem w szoku świetny dialog, filmik też niczego sobie. Gratuluję życiówki Daniel ! Jeśli dobrze kojarzę fakty, to właśnie przeszedłeś do historii jerkbaita jako łowca największej ryby na forum ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Byly juz wieksze u nas na forum.233 w zeszlym roku (@manonegra13)i tegoroczne 240 : Za gratulacje wszystkim dziekuje Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No to faktycznie, musisz podnieść poprzeczke ze spraw które mnie interesują: który konkretnie model Batsona RCLB pracuje pod sumem na filmiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No to faktycznie, musisz podnieść poprzeczke ze spraw które mnie interesują: który konkretnie model Batsona RCLB pracuje pod sumem na filmiku ? 50tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ... czyli RCLB70M 20-50lb... kawał kija... w jakie przelotki @yglo Ci go uzbroił ? Swoją drogą, dynamiczny ten hol na filmie pomimo rozmiarów ryby, dał Ci popalić Na ile miałeś ustawiony hamulec w Avecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ... czyli RCLB70M 20-50lb... kawał kija... w jakie przelotki @yglo Ci go uzbroił ? Swoją drogą, dynamiczny ten hol na filmie pomimo rozmiarów ryby, dał Ci popalić Fuji SIC. 9 sztuk + szczytowa. Castingowe 2 stopkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Hamulec podczas trollingu mam ustawiony na okolo 35 % mozliwosci. Zawsze ustawiam tak samo - tam jest sruba na obudowie w tym miejscu, wiec wajcha od lever draga zawsze jest w tym samym miejscu . Potem dokrecilem do okolo 60 %. Byly 3 szybkie pompki i ryba sama z siebie postanowila zobaczyc co ja tak ciagnie do gory. Wiec zrobila szol filmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Czesc Chłopaki Na owym Batsonie 50lbssa załozone przelotki Fuji SIC NSG od 20 do 8, na topie jest Fuji SIC MNST 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Czesc Chłopaki Na owym Batsonie 50lbssa załozone przlotki Fuji SIC NSG od 20 do 8, na topie jest Fuji sic MNST 8 Dzieki Zbyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dla obrazu całosci: uchwyt American Tackle Heavy Duty All-Aluminum Reel Seats 22mm czerwonypianki morskie zew 32mmm materiał Duplon nić podkładowa pod przelotki Gudebrod czerownana stopki czarna Prowraplakier U-40HB i magiczny opis wedki by Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dzięki Zbyszek, o to mi chodziło Myślę że jest to fajna lekcja poglądowa dla miłośników rodbuildingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 To tylko zestawienie materiałów Pawle... Nasi z forum juz te Batsony budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Moje najszczersze Gratulacje @Guzu! Piekny Sum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No Daniel,dałeś do pieca! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi