Guzu Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam Mam problem z echosonda - Eagle Fishelite 480.Odbior sygnalu jest bardzo slaby. Do glebokosci 5 metrow echo w miare dziala, ponizej juz praktycznie nie. Ustawiajac tryb bottom black jestem w stanie miec wskazania glebokosci, ale bez tego co w wodzie Diagnoza niefachowa (czyt. moja) : koniecznosc wymiany czujnika echosondy. Pytania : - czy ktos wie gdzie mozna pozyskac czujnik do Eagle Fishelite? - czy czujnik od innego modelu bedzie kompatybilny ? - jesli czujnik od innego modelu bedzie kompatybilny, to pytanie od jakiego ? Dziekuje za informacje i pomoc Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Daniel najprostsze pytanie do Cezarego co i jak i za ile z zakupem nowego nie powinno być problemu koszt w granicach 300zeta 1 stożek 2 około 600.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 przetwornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dziekuje za informacje Wyglada na to ze model ktory potrzebuje to HST-WSU . Takze temat ze zostanie szybko ogarniety:) http://www.e-sonar.pl/hst-wsu-przetwornik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Czujnik kupiony. Mam nadzieje ze echosonda wroci do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Witam
Mam problem z echosonda - Eagle Fishelite 480.
Odbior sygnalu jest bardzo slaby. Do glebokosci 5 metrow echo w miare dziala, ponizej juz praktycznie nie. Ustawiajac tryb bottom black jestem w stanie miec wskazania glebokosci, ale bez tego co w wodzie
Diagnoza niefachowa (czyt. moja) : koniecznosc wymiany czujnika echosondy.
Pytania :
- czy ktos wie gdzie mozna pozyskac czujnik do Eagle Fishelite?
- czy czujnik od innego modelu bedzie kompatybilny ?
- jesli czujnik od innego modelu bedzie kompatybilny, to pytanie od jakiego ?
Dziekuje za informacje i pomoc
Pozdrawiam
Guzu
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi