Dokuś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Adaaaaaaaaaaaaaaaaaś!... Pięknieee!... Trzymaj te fotki! Musimy się spotkać. Piękna przygoda! Gratulacje! (ps. Wlecę do Ciebie!) Pozdrooo! Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Koledze Filipowi chyba nie chodziło o jedzonko Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi kozami... SJP: koza1. «zwierzę hodowlane o krótkiej sierści, charakterystycznej brodzie, wygiętych do tyłu rogach i nogach zakończonych kopytami»2. «samica tego zwierzęcia»3. pot. «o żywej, wesołej dziewczynie»4. pot. «gruzełek zeschniętej wydzieliny w nosie»5. pot. «areszt, więzienie; też: kara aresztu, więzienia»6. pot. «mały, żelazny piecyk z rurą»7. pot. «deska z uchwytami do noszenia cegieł na plecach»8. zob. I dudy.9. «mała ryba o ciele jasnożółtym z ciemnymi plamami»10. «samica sarny i kozicy»11. daw. «pomieszczenie, w którym pozostawiało się ucznia za karę po zakończeniu lekcji; też: kara polegająca na zatrzymaniu ucznia w tym pomieszczeniu»12. «dawny statek flisacki do przewozu zboża» Edytowane 30 Czerwca 2019 przez AdasCzeski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 tu jeszcze nie wiedziałem, że ten łaciaty będzie mnie nosił na grzbiecie przez 4 dni... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Koledze Filipowi chyba nie chodziło o jedzonko Napisz o jedzeniu zielonego mięska przez naszych kompanów... Po którym to ten kompan podróży zniknął. Edytowane 30 Czerwca 2019 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) niemniej mongolskie konie nie są duże... i tu widać w jakich siodłach spędziliśmy 4 dni... oj bolało: Edytowane 30 Czerwca 2019 przez AdasCzeski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 ale widoki już tak: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi kozami... SJP: koza1. «zwierzę hodowlane o krótkiej sierści, charakterystycznej brodzie, wygiętych do tyłu rogach i nogach zakończonych kopytami»2. «samica tego zwierzęcia»3. pot. «o żywej, wesołej dziewczynie»4. pot. «gruzełek zeschniętej wydzieliny w nosie»5. pot. «areszt, więzienie; też: kara aresztu, więzienia»6. pot. «mały, żelazny piecyk z rurą»7. pot. «deska z uchwytami do noszenia cegieł na plecach»8. zob. I dudy.9. «mała ryba o ciele jasnożółtym z ciemnymi plamami»10. «samica sarny i kozicy»11. daw. «pomieszczenie, w którym pozostawiało się ucznia za karę po zakończeniu lekcji; też: kara polegająca na zatrzymaniu ucznia w tym pomieszczeniu»12. «dawny statek flisacki do przewozu zboża» "tajemnica poliszynszyla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Kurka Witek, ja kozy jadlem (chyba), barany jadłem, sarne jadłem...poza tym... nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 step nie zawsze jest suchy... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) ale do celu się dociera... Edytowane 30 Czerwca 2019 przez AdasCzeski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nudne niebo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 foty idą teraz z go pro kolegi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) znanego z imienia i nazwiska... ale najpierw prosta odpowiedz na pytanie dlaczego orła nie fotografuje się z pewnej perspektywy... bo tak... i tak... Sławek się zgodził: Edytowane 30 Czerwca 2019 przez AdasCzeski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) o znalazłem... jak kto ciekawy co ta Pani robi, to rozpala piecyk... czym odrobiną drewna i końską/krowią kupą... a zapomniałem dodać końskie wysuszone odchody, palone, no raczej tlone (dym) , odstraszają komary i inne latające Edytowane 30 Czerwca 2019 przez AdasCzeski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 o tak... odstrasza się komary i inne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) chyba jedyne foto z lenokiem i lipieniem... na dużo złowionych. Edytowane 2 Lipca 2019 przez AdasCzeski 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 czasem trzeba pomyśleć... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Koledze Filipowi chyba nie chodziło o jedzonko Napisz coś o zielonym mięsku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 o tu widać jaki tajmień ma łeb i cielsko... 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) czasem trzeba pomyśleć... IMG_2271.JPGTak jak góral... jak góral ma cas to se siądnie i pomyśli. Jak ni mo casu to tylko siądnie Piękną historię nam tu opowiadasz Edytowane 2 Lipca 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Dziękuje... i proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 A taką przynętę próbowaliście? ostatnim właścicielem tej, był Bolesław Uryn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 ostatnim właścicielem tej, był Bolesław Uryn _IGP3463a.jpg A o mnie zapomniałeś Robercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Przepraszam jeśli uraziłem. Oczywiście pamiętam od kogo dostałem taki super prezent do szafy...dzięki. W moim pytaniu miałem na myśli ostatniego użytkownika w Mongolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Przepraszam jeśli uraziłem. Oczywiście pamiętam od kogo dostałem taki super prezent do szafy...dzięki. W moim pytaniu miałem na myśli ostatniego użytkownika w Mongolii Nie uraziłeś, ale napisałeś "właścicielem", a nie użytkownikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi