S. Cios Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 W czerwcu na Swidrze trafił mi się taki mieszaniec, prawdopodobnie klenia i jelca. Miał ok. 22 cm. Na głowie była wysypka tarłowa (!). Co parę lat trafia mi podobny osobnik na Wkrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eluska Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) Co do tej Witam.Sytuacja będzie się wymykała spod kontroli jak się okaże iż mutacje dalej się rozmnażają ...Ja w zesżłym roku na forum Jerkbait'a stoczyłem batalię w temacie poniższego "stwora" ... dal wielu forumowiczów były to w kolejności: płoć, jaź, krąp, jelec (też) Pozdrawiam.Dla mnie to płotka tyle że brak jej trochę czerwonego pigmentu W każdej populacji żywych istot znajdą się jakieś "wybryki" natury np. albinosy . Ewolucja szuka nowych rozwiązań i jak się sprawdzą to idzie w tym kierunku dalej. Edytowane 20 Października 2019 przez Eluska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alex62 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 A może zakamuflowany okoń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł O Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 A tu na co stawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rav_id Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Boluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 I ma czarne płetwy czyli minimum 70cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MZieli10 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Boluś jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
S. Cios
W czerwcu na Swidrze trafił mi się taki mieszaniec, prawdopodobnie klenia i jelca. Miał ok. 22 cm. Na głowie była wysypka tarłowa (!). Co parę lat trafia mi podobny osobnik na Wkrze.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi