Robert Dorado Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Odeślij do firmy to Ci wymienią na nowe, był problem z pracownikiem który niestety "testował" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Napiszcie prosze jeszcze jaki sprzet- czy zylka (grubosc) czy moze plecionka (moc) i jaka wedka (cw, moc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzisiaj było rodzinnie. Trochę nas deszcz zmoczył, ale za to Odra obdarowała.Nawet młody poholował. 2 ryby złowione, jedna krótka i ta ze zdjęcia.Sprzętowo bez zmian parabellum 3-16g, plecionka 0.08, FC 0,25 i na końcu 4cm imitacja kiełbia. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez pablo__20 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Może przetestuje tego Blagier. Na razie u mnie od lat Dorado Invader 5 cm pływający z dociążeniem rządzi, jednak partyjka kupiona ostatnio kiepsko pływa.Ta Basia na Invadera właśnie Nie tylku u Ciebie. U mnie tez. Z zakupionych 10 Invaderow szesc plywalo bokami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ja mam to samo. Żadne ustawienia nie pomogły. Wywala na boki każdego:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 No niestety, to prawda. Ustawienia tylko lekko polepszaja prace ale do poprawnej nadal daleko. Tutaj cytat ze stony internetowej Dorado: "Każdy wobler jest jest poddawany testom, a najważniejsze jest aby miał nienaganą pracę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Może odezwijcie się do Roberta?http://jerkbait.pl/user/49749-robert-dorado/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Jak pisałem wcześniej, jeżeli jest totalna .... to odeślijcie do firmy i dostaniecie nowe poprawnie pracujące.DORADO Machnówka 106 38-457 Zręcin Polska.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Tak zrobię Robert! Napiszcie prosze jeszcze jaki sprzet- czy zylka (grubosc) czy moze plecionka (moc) i jaka wedka (cw, moc) Łowie w mocno zaczepowych miejscach, więc i zestaw gruby: kij do 35, plecionka 0,16. Brzana 70 cm w dwie minuty jest gotowa do podebrania i w dobrej formie odpływa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 I po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dzieki #ferret ! Faktycznie, jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Tak zrobię Robert! Łowie w mocno zaczepowych miejscach, więc i zestaw gruby: kij do 35, plecionka 0,16. Brzana 70 cm w dwie minuty jest gotowa do podebrania i w dobrej formie odpływa. Fajnie, tylko ciekawi mnie jak rzucasz takim zestawem lekkimi woblerami. Może łowisz na wypuszczanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Na brzuch Invadera 5 cm daje śrut 1,5 gr i ładnie leci, wystarczająco na bankówce Gdy brakuje zasięgu po prostu brodzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Warciańska lokomotywka. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Warciańska lokomotywka. 1x.jpg 1y.jpgZamierzona czy przysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Kamienista rafka, stukający o dno woblerek i siadła. Ps. Jak często zdarza się wam, że w trakcie holu, brzana zaczepi się linką za płetwę grzbietową? Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez oldziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Super silna ryba.Hol trwał mniej więcej tyle, co dwóch poprzednich razem.Zwieńczenie wielu kilometrów i kilku godzin rzutów w różnych miejscach. 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Bużańska piekność 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Po burzy zasuwała aż się kurzy. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Tu takie piękne rybska .Moja wczoraj mniejsza, skromne 64cm, ale dała mi też sporo radości na lekkim sprzęcie, wobek Krakusek nr.4 bez przedniej kotwiczki dociążony małą śruciną. Łowisko opaska z zalaną starą główką( napływ i przelew) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Super silna ryba.Hol trwał mniej więcej tyle, co dwóch poprzednich razem. 1.jpg Zwieńczenie wielu kilometrów i kilku godzin rzutów w różnych miejscach. Bużańska czy wiślana? Trzcinka na pierwszym planie sugeruje, że to pierwsze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 A wiele kilometrów tylko potwierdza. Oczywiście bużańska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Ryby z kilku krótkich wypadów. Niestety ostanie 3 wyjazdy bez kontaktu z rybami. Woda w rzece spadła do poziomu jakiego nie było od lat i w miejscach, gdzie były ryby teraz wystają kamienie. Wydaje mi się, że stoją dużo niżej,ale puki co nie mogę się do nich dobrać. Na początku sezonu czekałem na niską wodę niestety teraz już wiem, że to nie prognozuje dobrze. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez pablo__20 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) W piątek udało mi się na Popradzie już trochę ładniejszą złowić , bo ok.67cm. Wiadomo hol emocje na moim zestawie trochę to trwało ale szybko zdjęcia przez syna zrobione,rybka do wody i po 2 minutach raźnie odpłynęła.Znowu były emocje i wielka radość.Wędka Mikado Chubster 305, Krakusek nr.4 ze śruciną i uparte czesanie dna rynny z licznymi dużymi głazami, kamieniami. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez jerzy6 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Tym razem na handmade kolegi z forum. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi