leslaw Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam prosbe.Jeden z tych wchodzi w rachube u mnie.Tylko na ktory postawic ?.Duzo czytalem o jednym i drugim i trudno sie zdecydowac.Bo np. ten DSI daje ladne obrazy ale ryb nie widzi itd..Wiec po ilosci odpowiedzi Kolegow wybiore.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PRZEEMAS7 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie pływałem z DSI, mam zwykłego 5x i w zupełności mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 nie wiem czym się róŻni mark dsi od elit dsi[prucz koloru]bo miałem okazję używać i na bank wybrałbym elit dsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 rzuć monetą DSI to fajny bajer, ale ja bym wolał dane w formie możliwie nieprzetworzonej. Co innego gdyby DSI było opcją dostępną poprzez menu. Poczytaj sobie opinie ludzi którzy używali DSI, z tego co znalazłem w sieci to większość nie była zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Prosze Kolego masz tu co nie co o DSI http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18514&am p;start=0&Jezeli sie nauczysz czytac echo DSI to uwierz mi ze nie tylko zobaczysz ryby na ekranie ale równiez dokladna strukture dna oraz roslinnosc Jak zwykle nikogo nie namawiam ostateczna decyzja nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 z moich mam nadzieję trafnych abnaliz wynika ze jeśli DSi to elite , nie w Marku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam i podepne się troszkę pod temat. Mam pytanko -O co chodzi z tymi sonarkami Mark 5x, Mark 5x PRO, Mark 5x DSI??? chodzi mi o stożki ??? Bo czytając dane różnie piszą-Mark5x-20 i 60, Mark 5xDSI-20 i 60, Mark5xPRO 20 i 120???Czy to prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
leslaw
Mam prosbe.
Jeden z tych wchodzi w rachube u mnie.
Tylko na ktory postawic ?.
Duzo czytalem o jednym i drugim i trudno sie zdecydowac.
Bo np. ten DSI daje ladne obrazy ale ryb nie widzi itd..
Wiec po ilosci odpowiedzi Kolegow wybiore.
Dziekuje, Leslaw.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi