count_martin3z Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Cześć, Czy brał ktoś leasing na TV do firmy lub inną elektronikę? Kurcze gdzie spojrzę, to wszędzie leasing 0%, ale jak przeliczam raty, to wychodzi na to, że robią mnie w wała. Znacie jakąś firmę leasingową, która faktycznie daje 0%? Nigdy nie brałem, to i nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie ma już czegoś takiego jak leasing 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Wszędzie jest, ale widać na potrzeby organicznego Google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi