David Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 . Byla i druga, tym razem w dzien. Co ciekawe, musiala sie wczesniej z sieci wydostac, bo zostaly slady.Zlowiona na Mikado Saphire do 10g, zylka mikado 0,18mm i kolowrotek Shimano z kaftana (Catana) 1000 i wobler od czajnika (Chinczyka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ładne trotki. Mierzyliście je? Moje największe miały 58-59 cm...Ciężko złowić większą...Celowo się na nie nastawialiście? Ta druga, bardzo możliwe, że te ślady zrobiła sobie podczas holu od żyłki. Bardzo często to się zdarza podczas młynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ech Pany, żeby miec tak trochę bliżej, i miec z kim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Trocki mialy 51 i 53 cm. Odkrylismy je zupelnie przypadkiem. Lowilismy fladry na LRF, cos zaczelo skakac. Sadzilismy , ze to po ostatnich deszczach teczaki zwialy z farmy. Poszlismy troche w gore rzeki jak sie zacczynal przyplyw- woda wtedy wyhamowala-wieczorem padla pierwsza, dnia nastepnego druga. Ale sile to maja niesamowita walczac na ultralajtach-na muchie to by pewnie dopiero byla jazda. Slady na rybie to sto procent siatka, byly lekko zabliznione i bardzo regularne. Podejrzewam ze mogla stac gdzies blisko na morzu. Ładne trotki. Mierzyliście je? Moje największe miały 58-59 cm...Ciężko złowić większą...Celowo się na nie nastawialiście? Ta druga, bardzo możliwe, że te ślady zrobiła sobie podczas holu od żyłki. Bardzo często to się zdarza podczas młynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Na pierwszej fotce świetnie krople wody się ułożyły, wyglądają jak rybi ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Świetne fotki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzięki Panowie, sam byłem zaskoczony, że się tak udały Po więcej zapraszam na mojego bloga: http://basshunting.blogspot.ie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dwie moje weekendowe rybki: Okoń 33 cm.... Obie na złotego Meppsa nr 1 , kij 3-15g i żyłkę 0.16.W sumie razem z kuzynem wyholowaliśmy w dwa dni chyba z 70 okoni i ponad 10 szczupłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Tomek, fota zarąbista jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 faktycznie fotka bardzo ładna. tu jedna ode mnie. na casting też łowimy w Eire pozdrówka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 No i pojechales na ryby @peresada Bardzo fajna zdobycz - gratuluje. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dobre lowy + dobre foty! brawo TPE! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 . A to moj pierwszy tegoroczny -wykajakowany. Zaden okaz, zwykle piecdziesiat kilka, ale zlowiony na UL- kij do 10g, kolowrotek 1000 i zylka 0.18. Wziety w dryfie z glebokosci 8m. Glowka 7gr. Rodzynek tego dnia, wsrod 17 rdzawcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Piknie, Panie P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Fajne rybki panowie. Jadę na łosie w środę. U mnie w morzu wszystko chyba pozdychało. Zimno jak diabli, znowu wieje z północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Krzsztof. Castingowa też pękna a jeszcze.... na Bobra, czy tylko ster podobny?Dajecie czadu a ten 10g lajcik mnie totalnie rozłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dzisiaj byłem, wodę mieliłem i standardowe g... z tego wyszło Ale, miło czas spędziłem, z napotkanym człowiekiem pogaworzyłem chwilę, kilka pomysłów co do łowienia podpatrzyłem, dzieci wybrykałem Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 W końcu przestało wiać z północy, a zaczęło z południowego-zachodu. Przy brzegu pojawiły się znowu sandeel'e i jazda! W poniedziałek po robocie 10 grubych bassów (do 65 cm), we wtorek istne szaleństwo - 19 ryb!!! W środę rano kolejnych 7.Wszystkie oprócz trzech sztuk zassało sluga Savagear. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Piekne Lowy Panie Tomku! Tomaszek mnie tu probuje prowokowac do rywalizowania z Toba, ale gdzie ja tam do Ciebie Gratuluje seabassow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Guzu, no nie gadaj że nie złowisz marnych 300 brzan w ciągu całego roku! <_< (Jedną trzecią tego już masz!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 tpe, gratuluje dobrych bran ! Juz niedlugo sprowadzam sie do kerry na dobre ... niech jam tam tylko zajade <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Guzu, no nie gadaj że nie złowisz marnych 300 brzan w ciągu całego roku! <_< (Jedną trzecią tego już masz!) Eh Mister Szyderca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Tomek TY to masz życie a na Sieniawie nawet brania sandacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 tpe, gratuluje dobrych bran ! Juz niedlugo sprowadzam sie do kerry na dobre ... niech jam tam tylko zajade <_< Seba, gdzie się osiedlasz? Nie będzie Ci szkoda pstrągów z rzeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Tomek TY to masz życie a na Sieniawie nawet brania sandacza . Bo trzeba przestawić się na sumy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi