Kuba Standera Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 kolejne dwie ryby, chyba dość zgrabne, ponad 6 i 7 z przodu Szczegóły - na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 I czarnuch daje radę. Kuba. Pożegnałeś się z multikiem?Śliczności te ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No... powiedzmy ze daje radę, drugi raz już go rozkręciłem i smarowałem Także reanimuję go raz w tygodniu i kręci dalej A multik - to do innego zastosowania. Nie wyobrażam sobie kajaka z normalną korbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam kolegów mieszkających na wyspie,Szukam wędkarskiego kontaktu w TRALEE, bywam tu w odwiedzinach. Mam już fajne obserwacje zaliczone, woda ładna, górki schodziłem ale chętnie bym pogadał o rybach w tej okolicy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 To dobrze trafiłeś, Tomaszek, Seba i ja jesteśmy z Kerry ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajnie, jestem w Tralee do poniedziałku, a później przyjadę w styczniu. Nie mam tu sprzętu ale chętnie spotkałbym się nad wodą i pogadał o tutejszych zwyczajach. Nawet mam rower i znam bliższą okolicę. Wędkujecie w grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja jestem na urlopie, wracam w lutym. W tej chwili może coś dziabnąłbyś z gruntu, na spinna do marca raczej martwy sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzięki za informacje ale brzydzę sie robali , a tak serio z powodu braku sprzętu tu na miejscu myślałem bardziej o dotrzymaniu towarzystwa i wędkarskiej pogawędce.Udanego urlopuP.S.Czy możesz polecić sklep wędkarski godny uwagi. Landers-a i sklep Mr. B przy głównej ulicy juz odwiedziłem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tylko Landers jest godny uwagi. Tyle o ile. Jutro na HW może i nawet..mmmm....yyyyy.... trudno powiedzieć. Pewnie fale będą i tak za duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wczoraj w Landersie zaskoczenie, Pracuje tam nasza bardzo miła rodaczka, która podpowiedziała mi abym w "Manorze" poszukał Fladena (jeszcze nie znalazłem).Czyli w południe podejmiesz próbę - daleko od Tralee?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 W drewniaku (Woodies) na Manorze jest stoisko wędkarskie - jest tam napis Fladen ale to co możesz tam znaleźć jest raczej badziewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja od wielu już lat wszystko, co mi potrzebne kupuję online. Do Landersa zaglądam bardzo rzadko, ale czasami uda się coś ciekawego kupić, zwłaszcza na początku roku, są niezłe wyprzedaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekm Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dokładnie tak, byłem przy okazji kompletowania ubioru na Christmas Party.Pogoda dziś superpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Kiedyś kupiłem on-line robaki. Przysłali poleconym, więc zanim odebrałem z poczty już się nie ruszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi